Få unik indsigt i adidas X15 design processen

27.05.2015

Skrevet af Mathias

Enorme mængder research har fundet sted i adidas’ laboratorium i Herzogenaurach, mens de designede den nyligt lancerede adidas X15 støvle. Hør nærmere for adidas drengene der satte den nye silo sammen, lige her.

adidas har altid haft en utrolig dedikation til deres research og innovativitet, men har under konstruktionen af de nye X15, taget deres støvler til helt nye højder. Kig med, når en gruppe af adidas’ designere viser os hvor meget arbejde der er lagt i udviklingen af de helt nye koncept, der skaber fremtidens fodboldstøvler.

Hver funktion af den nye adidas X15.1 er skabt til kaos. The utallige nye teknologier, som aldrig har været tilgængelig fra adidas før nu, vil hjælpe explosive spillere, som Gareth Bale, Luis Suarez og Arjen Robben, med at udnytte deres potentiale og vende hele kampen på hovedet.

Forudbestil adidas X15.1 lige her - Kun 1499,-

Se videoen og få et unikt indblik i stjerneparaden af adidas designers, som giver et spændende kig bag kulissen af alt det arbejde, der er lagt i designet af den nye revolutionære støvle. Hvad synes du om den nye X, er den støvlen du vil bruge til at destruere orden og forårsage kaos med?