Copa-dage i World’s Best Football Store | Lær mere om Copa-arven

12.12.2018

Skrevet af Zlatko

Vi har for nyligt skrevet om vores Copa 19+ initiative zone, og nu er vi klar med en nyhed om vores Copa heritage område. En masse ting er sket siden 1979, hvor den første Copa Mundial blev lanceret. Dyk ind i Copa-historien i Unisports Flagship Store.

Copa heritage

Copa-siloen er en af de mest ikoniske fodboldstøvle-siloer, så det er kun normalt, at vi sætter lidt ekstra fokus på siloen, da adidas’ seneste og mest innovative støvle, er den nye Copa 19+. Copa Mundial er en sand klassiker, og det er noget, man nødvendigvis ikke har lyst til at lave om på. Dette er også en af årsagerne til, at adidas har beholdt støvlen på markedet, og stadig bliver ved med dette. Dog er adidas også kendte for konstant at forbedre deres støvler, og gøre dem klar til det moderne spil, hvilket er nået til Copa-siloen.

Copa-udstillingen

Copa-siloen har givet os en masse ikoniske støvler gennem tiden, og der har været et par, som man ikke kunne fjerne blikket fra. Copa Mundial har givet os mange gode minder på banen, da nogle af verdens bedste spillere har brugt støvlen. Spillere som Zinedine Zidane, Diego Maradona og Franz Beckenbauer er blot nogle af de spillere, som har brugt støvlen. Derfor har vi lavet en Copa-udstilling i vores Flagship Store, hvor man blandt andet kan se Copa Mundial Samba Pack, som inkluderer nogle af de mest farverige Copa Mundial-støvler nogensinde.

Fortsætter nedenfor.

Udover Samba Pack, så har vi også en populære Copa 17.1 Champagne Pack-støvle og en masse andre Copa-ting i vores udstilling. Besøg World’s Best Football Store, lær mere om Copa eller udforsk alt om Copa-DNA'et på vores skærme i Heritage-området. Området er ikke andet end ren #unisportlife, så du må bare ikke gå glip af denne udstilling, da vi løbende opdaterer med nye og fantastiske udstillinger. Derudover er det en fremragende undskyldning for at besøge vores butik igen eller overbevise dine forældre i at køre dig derind, så du kan se vores Flagship Store!

Lær mere om Unisport Flagship Store her