Lørdag d. 7. september blev der afholdt DM i FIFA13 i Fodboldfabrikken i København - og i den forbindelse var vi i samarbejde med EA Sports vært for en helt eksklusiv FIFA14-turnering, hvor 64 spillere kunne få lov at prøve det nye spil allerede inden demoen var udkommet. Både Jakob og Joltter deltog, og du kan se her, hvordan det løb af stablen.

Efterår betyder nyt FIFA. Nyt FIFA betyder glæde, spænding - og i nogles tilfælde også bunkevis af frustration, da man skal lære et nyt spil at kende. Vi lod 64 deltagere få et smugkig på det nye spil i en eksklusiv Unisport FIFA14-turnering d. 7. september i Fodboldfabrikken.

Her blev deltagerne sat op i en knock-out turnering, hvor vinderen gik videre og taberen røg ud - og der blev spillet en masse god bold, da først spillet nye bevægelser kom ind under huden på folk.

Tilbage i finalen stod Morten mod Hassan, som begge havde spillet sig videre med FC Barcelona. Finalen var målrig, men desværre for Morten var det kun Hassan der lavede målene - og vandt dermed 3-0.

Reaktionen fra de fleste spillere var klar - det nye FIFA14 er anderledes, man skal omstille sig en del, men alle vi talte med glæder sig til at komme igang.

Skal du også igang med FIFA14? Så kan du forudbestille det lige her så du får det på lanceringsdagen d. 26. september.

Nu hvor demoen er kommet ud har de fleste haft lejlighed til at prøve FIFA14 - men hvad synes du om spillet, og skal du også omstille dig en smule fra FIFA13? Del meget gerne dine tanker med os herunder.