Ny letvægtshandske fra Select | Læs mere om 88 Pro Grip

30.11.2018

Skrevet af Frederik

Select er tilbage med en ny målmandshandske: 88 Pro Grip er en ny handske med et anderledes look, der får den til at passe ind i det moderne spil. Select 88 Pro Grip er en professionel letvægtshandske, der er klar til kamp mellem stængerne.

Select 88 Pro Grip: Klar til kamp i al slags vejr

Byd velkommen til den seneste Select målmandshandske på markedet. Og hvilken handske! Select Pro 88 Pro Grip er mere end blot end farveopdatering - handsken indeholder også teknologier, der gør dig klar til at holde burdet rent i al slags vejr.

Lad os alligevel lige starte med at runde handskens colourway. Select 88 Pro Grip kommer i en klar og ren hvid farve med lækre, stilrene blå detaljer. Det blålige design giver handsken et friskt og frækt look, mens det ikoniske Select-logo pryder baghånden, mens nummeret, 88 i dette tilfælde, er flyttet til lillefingeren - også en kæk detalje.

Nok om udseende - Select 88 Pro Grip handler først og fremmest om funktionalitet og teknologier, og tro mig; Select har tilføjet en hel del fede features til den her handske. Select 88 Pro Grip er lavet med 'Negative cut', hvilket betyder at syningerne på fingrene er placeret på indersiden, hvilket giver et behageligt tætsiddende fit og bedre kontakt med bolden. Håndfladerne er lavet med et nyt 3 mm Nova Grip latex, og netop denne latex garanterer det perfekte greb i al slags vejr. Det vil helt sikkert lade dig dominere feltet på alle tider af året. Select har også tilføjet en 'Punch Zone', der giver dig muligheder for at bokse bolden ud af feltet i stor stil, når du skal redde dagen, og samtidig giver Punch Zonens overflade også mindre rotation i bolden.

Fortsættes nedenfor.

Med Select 88 Pro Grip er det slut med tunge handsker, der har absorberet en hel swimmingpool på en heftig regnvejrsdag. Samtidig med det giver handskerne ekstra komfort og øget fleksibilitet, mens neoprene-elastikken er tilføjet for at give dig et helt tight greb, og pull-tabben gør det langt nemmere for dig at få handskerne på.

Hvis du er frisk på at prøve nogle nye handsker, vil Select 88 Pro Grip med sikkerhed ikke skuffe dig. Select har bevist, at de med sammen med de aller bedste, når det kommer til målmandshandsker. Og hvis du er lige så vild med dem, som vi er, kan du købe dem her hos Unisport fra i dag!

Køb dine målmandshandsker fra Select lige her.