Der er ingen effekter og ingen vild baggrundsmusik, men tilgengæld så er der skruet helt op for fodboldnørderiet, når Jakob og Joltter endnu engang blænder op for en omgang Unisport Uncut. Denne gang er det sommerens store transfers, som er samtaleemnet i 10 minutters intens fodboldsnak, som du kan se lige her.

Hvis man er fodboldnørd har der været nok at snakke om tirsdag til morgenmaden, frokosten, aftensmaden, til træning, i skolen og ja generelt bare hele dagen. Natten til tirsdag lukkede transfervinduet i, og det med et par vanvittige handler lige i sidste øjeblik. Mest opmærksomhed skabte det at Mesut Özil røg til Arsenal, og selvom det stadig kan være svært at få ud af hovedet, at Arsene Wenger rent faktisk har brugt penge i dette transfervindue, så har der også været andre gigantiske og vilde handeler som Jakob og Joltter kigger nærmere på i denne omgang Unisport Uncut. Så hvis du ikke har fået nok af transfersnakken, så er det bare at se med her.

Uncut-konceptet er ganske simpelt. Vi har droppet de vilde effekter, de hurtige klip og den eksplosive baggrundsmusik, og så har vi tilgengæld skruet maksimalt op for fodboldnørderier og bedt Jakob og Joltter om at være knivskarpe i deres formuleringer og meninger. Denne gang er enmnet som nævnt sommerens transfervindue, som man kan bruge timevis af tid på at snakke om, så derfor er det nok meget godt, at vi har sat stopuret til 10-minutters snak.

Det er normalt støvler, som plejer at være i centrum for Uncut-snakken, men de sidste par dage har vi her på Unisport.dk brugt en hel del tid på at diskuttere sommerens transfers, og derfor tænkte vi, at I nok også gerne ville være med i den debat. I videoen giver Jakob og Joltter deres samlede bud på sommerens fem største signings, og du kan se, hvad de har skændtes sig frem til, og når du har hørt, hvad de to har at sige, kan du jo komme med din egen top fem i kommentarfeltet nedenunder.

Nogen spoiler-alert er det nok ikke at sige, at Gareth Bale har sneget sig med på listen over de fem største transfers i løbet af sommeren, og alene beløbet taler sit eget tydelige sprog. 100 millioner euro svarende til 750 millioner danske kroner gør ham til den dyreste spiller nogensinde, og selvom han måske kan vise sig at være alle pengene værd, så er der også sket handeler for mindre beløb, som vi synes er fremragende og (næsten) ligeså spændende. Det er derfor også blevet til en top 5 over de mindre profilerede handler.

Der har også været et par gange i løbet af sommeren, hvor vi dårlig nok har kunne tro vores egne øjne, når vi har set og læst om nye transfers. Disse øjeblikke deler Joltter og Jakob gladeligt ud af, og for at understrege lige præcis hvor overraskede vi er blevet, laver de et par flotte ansigtsudtryk, der godt kan give håb om, at de to støvlenørder har en fremtid som skuespillere foran sig.

Du kan blive klar med din favoritklubs nye trøje og spændende signings lige her i vores store klub-univers.

Indtil videre så går Jakob og Joltter dog ingen vegne, og det er vi egentlig meget godt tilfredse med, når de i stedet for at medvirke i store Hollywood-film hellere vil sætte sig ned foran kameraet og snakke en god omgang fodboldsnak om sommerens helt store transfers. Og hvis du stadig læser med, så skynd dig at klik på videoen og få set denne omgang Uncut.

nike, adidas, trøjer, unisport, unisportstore

Sommeren har været fuld af dyre, billige, skøre, fantastiske, lovende og spændende handler, og Jakob og Joltter diskutterer sommerens store transfers i denne omgang Unisport Uncut. Hvad synes du er sommerens vigtigste handler? Og hvordan ville dine top 5 lister se ud? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.