Ny Sadio Mané-støvler | Se New Balances hyldest til Mané

23.11.2018

Skrevet af Zlatko

Sadio Mané, et navn som er på alle fodboldfans læber i denne sæson. New Balance har lavet en Furon-støvle, som fejrer hovedpersonen, og den tager inspiration fra det senegalesiske flag. Kombinationen er fantastisk, så bliv ved med at læse med for at lære mere om støvlen.

Limited Edition Sadio Mané-støvler

Sadio Mané har været en af Liverpools vigtigste spillere denne sæson. Han fortsætter sin præstation fra sidste sæson, og har tilføjet endnu flere mål og fede skills. For at fejre hans præstation på banen, har New Balance lavet en helt ny Furon 4.0-colourway, som er inspireret af Senegals flag. New Balance giver Sadio Mané et par fodboldstøvler som er iøjnefaldende, hvilket gør ham endnu mere speciel.

New Balance har nærmest taget det senegalesiske flag, og placeret den oven på Furon 4.0-støvlen. Detaljerne er så gode, at det næsten må være den bedste New Balance-colourway indtil videre. Furon er blevet opdelt i tre farver, som man også ser på Senegals flag. Dette betyder, at man får en støvle som er grøn på hælen, gul på midtfoden og rød på snuden. Derudover er New Balance-logoet på midtfoden og pløsen lavet i den samme grønne farve. New Balance har også tilføjet Sadio Manés nummer 10 på pløsen, samt Sadio Manés navn og nummer 10 på hælen.

Men det mest iøjnefaldende på støvlen er uden tvivl sålen. Farverne fra overdelen går direkte ned i sålen, hvilket giver et flot og skinnende sål lavet som det senegalesiske flag. Det må uden tvivl være, den bedste sål der er lavet i lang tid, og jeg kan kun sige: Good jo New Balance, good job indeed!

Er du interesseret i at købe en af de bedste New Balance-colourways? Så kan du sikre dit eget par af de limiteret Furon 4.0 Sadio Mané-støvler fra i morgen kl. 10.00 eksklusivt hos Unisport.

Find Limited Edition-støvlen her