Adidas Predator LZ II har fået en ny omgang maling for at markere den nye sæson, og denne gang trækker Adidas referencer tilbage til lanceringsfarven af første generation af Predator LZ, nemlig Blå/Orange. Som altid med farvede støvler vil den nye Predator-farve nok dele vandene - så se med og afgør, om den er noget for dig.

Adidas lagde i foråret 2012 en ny sti for sin hæderkronede Predator-silo, da man sagde farvel til de klassiske Predator-støvler med læderoverdele og sparkeelementer på vristen og goddag til en støvle af mikrofiber bygget til kontrol i alle spillets facetter. Predator Lethal Zones var født, og støvlen er nu på sin anden generation i en helt ny farvevariant, der dog minder meget om Predator LZs lanceringsfarve.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Predator LZ II Blå/Orange her med en forventet levering i starten af september - kun 1499 kr.

Den nye farve af Adidas Predator LZ II har fået en blå overhaling, og efter at have lanceret støvlen i Grøn/Sort tidligere i sommer, er turen kommet til blå og rød. Selve overdelen er blevet blå, mens to af Predator LZ-elementerne er lavet med Adidas' skarpe orange farve. Sålen er også orange, mens Adidas' ikoniske tre hvide striber beklælder både støvlens inder- og yderside.

Med andre ord vil vi ikke fortænke dig i at forveksle LZ II med den første generation af støvlen i lanceringsfarven, da de minder exceptionelt meget om hinanden. Mon Adidas med vilje har lavet designet så tæt op ad den tidligere Predator?

I modsætning til den første farve af Predator LZ II har Adidas igen valgt kun at farve Sweet Spot og Dribble-zonen på LZ II, hvilket giver støvlen et mere enkelt look og en slankere profil - og fra Unisport-hovedkvarteret kipper vi på hatten for udviklingen.

Den nye generation af Lethal Zones-støvlen er blevet taget godt imod, og de fleste Predator-spillere er hoppet direkte over i støvlen uden nogle problemer. Støvlen er da også kun gennemgået mindre ændringer, hvoraf de fleste går ud på at LZ-elementerne er blevet større for bedre kontrol over bolden.

Og kontrol er nøgleordet; I gennemsnit har en professionel fodboldspiller mellem 60 og 80 berøringer på bolden i løbet af en kamp, hvilket ikke engang tilsvarer én i minuttet. Derfor skal hver berøring være så god som muligt, og her er overdelen designet med fem dødbringende zoner, der hver især tjener ét specifikt formål, som gavner dit spil.

Overdelen er en videreudvikling Hybridtouch-materialet, vi blev introduceret til på den første generation. Det sikrer en læderlignende komfort, men har stadig fordelene fra mikrofiber med sig; det vejer meget lidt og giver basis for et skarpt og præcist touch på bolden.

Ønsket om kontrol kommer tydeligst frem i de fem dødbringende zoner, der dækker hele overdelen på støvlen og skal sikre, at du er i fuld kontrol af bolden, uanset hvilken situation du befinder dig i. Zonerne har fået et andet og større design, der gør, at de bevæger sig mere naturligt i forhold til din fod og du kan derfor nyde gavn af deres teknologi, uanset hvordan din fod vender og drejer.

Men hvad er kontrol over bolden uden et knopsystem, der sikrer at du står både godt fast samt kan skifte retning når du har behov for dig? Ikke meget - og derfor har Adidas beholdt deres Sprintframe 2.0-ydersål på LZ II. Sålen er ultratynd, og lavet for at give så lav en vægt som overhovedet muligt. Samtidig er knopper triangulære, og vinklet i sæt, der skal forbedre dine muligheder for acceleration, sideværs løb og opbremsninger.

Samtidig er Sprintframe 2.0-sålen også MiCoach-kompatibel, hvilket vil sige at den er udståret med en lille udhuling til MiCoach-chippen, som tracker data fra træning og kamp, så du kan følge med i hvordan du præsterer og samtidig forbedre dine tal løbende. MiCoach er en fed lille detalje til alle der går op i at kunne måle deres fremskridt som fodboldspillere.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Predator LZ II Blå/Orange her med en forventet levering i starten af september - kun 1499 kr.

Det bliver spændende at følge stjernernes fødder verden over for at se, om den nye Adidas Predator LZ II Blå/Orange bliver et hit. Hvad tænker du? Er farverne fede, eller ligger de for langt fra de klassiske Predator-farver i dine øjne? Giv gerne din mening til kende i boksen herunder.