I midtugen var vi i Paris med Nike, hvor der blev afholdt en Hypervenom Knock-out turnering med en masse teknisk dygtige, vævre unge spillere med fokus på angreb, angreb og angreb - og så var der også besøg af en af de allerdygtigste spillere i verden i netop den disciplin.

Vi begyndte så småt at glæde os, da der dumpede en invitation ind i Unisport HQ fra Nike til The Hypervenom Paris Knock-out, hvor 32 hold med 3 spillere på hver ville dyste om at blive de bedste i kategorien A New Breed of Attack.

Turneringen blev afholdt i forbindelse med Nikes nye støvle lavet til den nye type angriber, som kan skabe rummet ud af ingenting, og blev spillet på en lille bane med et enkelt mål - med andre ord handlede det om at kunne lave det uventede og snyde sin direkte modspiller.

Vi var med bag eventet, prøvede selv kræfter med Knock-out turneringen, og mødte også turneringens specielle gæst, som selv har prøvet kræfter med småspillet på gaden som ung - og som i dag er en af verdens allerbedste angribere.

Det kommer der naturligvis en video ud af, og vi har lavet en lille teaser for at give en smagsprøve af hvad I kan se frem til.

Med en god turnering med masser af flotte mål, lækker teknik og fight for at vinde fik de mange deltagere en god oplevelse med hjem i baggagen - og du kan snart se meget mere fra turneringen. Hvad synes du om Hypervenom, og er den noget for dig?