Det har været den helt store transfersaga her til sommer - og nu er det endelig en realitet: Gareth Bale er ny Real Madrid-spiller, og kan endelig trække kongeklubbens trøje over hovedet. Vi har allerede taget et kig på waliserens nye uniform i vores Spotlight-univers, som du kan se meget mere til her.

Sidst havde vi fokus på Ronaldo og Isco i Unisport Spotlight og som følge af en, lang transfersaga, og med titlen som verdens dyreste fodboldspiller synes vi det var passende at rette spotlyset mod Gareth Bale i Real Madrid.

Vil du se nærmere på vores Spotlight på Gareth Bale i Real Madrid? Så klik dig forbi vores kampagneside lige her.

I kongeklubben kommer Gareth Bale ikke til at skulle vænne sig synderligt meget til farven, da Tottenham også spiller i hvide trøjer - men alligevel skal waliseren trække den legendariske trøje over hovedet, som mange stjerner før ham har gjort. Med nummer 11 på ryggen er der således gjort klar til, at Bale kan tage Madrid, Spanien og Europa med storm - og med sin nye hjemmebanetrøje bliver det i vanlig simpel, hvid og elegant stil.

En trøje, som Bale dog også kommer til at bruge en del, er Real Madrids nye flotte udebanetrøje, som er lavet i en interessant, kongeblå farve med en bomuldslignende finish. Trøjen er i vores øjne en af sommerens fedeste, og mon ikke Gareth Bale er relativt tilfreds med at skulle hive sådan en fin trøje over hovedet?

Vi er ikke i tvivl - Gareth Bale skal nok blive i et hit i Real Madrid, og vi tror ikke der går længe før Bale 11-trøjerne bliver et kæmpe hit.

Real, Madrid, Real Madrid, Gareth Bale, Gareth, Bale, Tottenham, Adidas, F50, Adizero, 11, transfer, world record, record, million, billion, rich, football, footballer, soccer, spain, Spain, Madridista, Wales, unisport, unisportstore, money

En af sommerens store transfersagaer er nu lukket, og Bale kan kalde sig verdens dyreste fodboldspiller nogensinde - sjovt nok en rekord, som Real holder både første-, anden- og tredjepladsen i. Hvad synes du om Bales skifte, og bliver han en succes? Del dine tanker med os i boksen herunder.