Vi tager endnu engang et blik på, hvordan de europæiske fodboldstjerner spiller og træner, og denne gang har vi været i London for at besøge Arsenal, hvor vi ser nærmere på de to midtbaneprofiler Aron Ramsey og Mikkel Arteta.

Sæsonen er for alvor i gang, og det gælder ikke mindst for Arsenal, der allerede har spillet kampe i både Premier League og Champions League. I aften spiller London-klubben det afgørende returopgør med Fenerbache, hvor der er stor muligheder for at Arsenal kvalificerer sig. Det første opgør i Istanbul endte som bekendt 3-0, og dermed er der gode muligheder for at det bliver til videre avancement for walisiske Aaron Ramsey, spanske Mikel Arteta og resten af Arsenal-holdet.

Der hviler altid naturligt et vist pres på Arsenal og ikke mindst manager Arsene Wenger. Klubbens fans husker kun alt for tydeligt, dengang klubben gik ubesejrede igennem en hel sæson, og selvom det er lang tid siden efterhånden så forpligter Arsenals historie. I denne sæson vil hele Arsenal holdet arbejde hårdt til træning og endnu hårdere i kamp for at denne sæson ikke også skal ende trofæløs, som sæsonerne siden 2005 har gjort det.

Selvom han først kom til i sidste sæson, så har Mikel Arteta allerede vist sig som en af Arsenals allervigtigste brikker, hvis trofæ-puslespillet skal lægges helt rigtigt. Spanierens kvaliteter er ikke svære at få øje på, og han besidder et solidt blik for spillet og udføre det til perfektion i sine Puma King.

Puma King er en ikke mindre end legendarisk støvle, og den har beklædt et utal af store stjerner igennem tiderne. Den brasilianske Eusebio har haft støvlerne på, og i dag er Arteta sammen med Yaya Toure blandt de profiler, der foretrækker at trække Puma-klassikeren på fødderne. Støvlen er lavet af en utrolig lækker læderoverdel, der giver et helt uovertruffent træf på bolden, og som sikrer sublim boldbehandling - hvis man ellers har teknikken. Det har Arteta uden tvivl, og selvom han lige nu kæmper med at komme en skade til livs, så er der ingen tvivl om, at Arsenal kommer til at være afhængig af de ting som kommer fra Artetas Puma King.

Det kræver dog mere end bare et par fodboldstøvler at levere en top-præstation til træningerne. Hele Arsenal-holdet er blevet udstyret med den meget lækre og elegante Arsenal træningstrøjefra klubbens mangeårige tøjsponsor Nike. Trøjen sidder tæt på kroppen, og samtidig leder den sved og fugt væk fra kroppen, så man holder en konstant kropstemperatur, selv når Arsene Wenger svinger pisken alt for hårdt. Trøjen er i klubbens klassiske røde farver og har et snært af blåt på ærmet, der alt i alt giver en stilren trøje som Arsenal-spillerne betræder træningsanlægget London Colney med.

Ligesom i kampene i Premier League, så bruger Mikel Arteta og resten af Arsenal-stjernerne den lækre Nike Incyte fodbold i det daglige. Bolden er Nikes mest avancerede til dato, og den har en direkte bane i luften og takket være et meget seriøst arbejde med teknologien bag bolden, så holder den formen perfekt. Skulle det ske, at Arsenal Wenger kaster sit kritiske blik på Arteta efter en misset aflevering, så kan spanieren ikke bruge bolden som en undskyldning. Også selvom han nok gerne ville.

Mikel Arteta døjer dog for tiden med en lille skade, og derfor er der for alvor brug for alle kræfter inde på Arsenals centrale midtabne. Ikke mindst fra den hårdtarbejdende Aaron Ramsey, der tidligt i sin karriere har været pleget af slemme skader. Den unge waliser er dog ved at være fit for fight, og han arbejder sig solidt op i gear i sine Adidas Predator LZ II.

Aaron Ramseys støvle Adidas Predator LZ II er bestemt ikke dårligt valg, når waliseren gerne vil kontrollere midtbanen. Støvlen er udviklet med kontrol i fokus, og det giver sig bl.a. til udtryk i de velkendte Lethal Zones, der er udviklet til at forbedre ens spil på fem områder: drible, pass, drive, sweet spot og first touch. Samtidig har Adidas sikret sig maksimal kraftudnyttelse ved, at sålen består af den velkendte SprintFrame. Alt i alt har Adidas udviklet en støvle, der giver den kontrollerende og samtidig energyfyldte midtbane fuld kraft frem i banen.

Den skarpe grønne farve på Aaron Ramseys Adidas Predator LZ II står ganske godt til den helt nye Arsenal udebanetrøje, som klubben har fået til den nye sæson af den mangeårige sponsor Nike. Dog bliver det den sidste i denne omgang i samarbejdet mellem Arsenal og Nike, der udløber til næste år. Det virker til, at Nike har takket for samarbejdet ved at lave en meget stilren og elegant trøje, som Aaron Ramsey og resten af Arsenal-holdet kan trække over hovederne i jagten på det trofæ, der er utrolig savnet på Emirates.

Det er ikke kun udebanetrøjen, som Nike har gjort deres ypperste for at designe på en tilfredsstillende måde for Arsenal-spillerne. Også klubbens helt nye shorts og strømper er lavet med Nikes bedste teknologier i forsøget på at sikre, at Arsenal spillerne får det helt optimale ud af bentøjet. Alt i alt giver det et spillersæt, der ikke kun er elegant, men som også er velfungerende ligeså snart det bliver sluppet løs ude på grønsværen.

Det bliver spændende at følge om Aaron Ramsey og Mikel Arteta kan hente en triumf hjem til tørke-ramte Arsenal og Arsene Wenger. Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at klubbens mange fans så småt er ved at være meget sultne efter den succes som de blev vant til i starten af det nye årtusinde.

Det var denne omgang træn som stjernerne, hvor vi havde været en tur forbi Arsenal for at se nærmere på Mikel Arteta og Aaron Ramsey. Hvad synes du om denne omgang? Og tror du, at Arsenal kan vinde et trofæ i den nye sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.