Sommeren er efterhånden ved at være ovre, og i stedet er der kommet fuld gang i sæsonen både i Danmark og rundt omkring i Europa, og hvis man skal levere en god indsats kræver det, at man har udstyret i orden. Vi har pakket den helt store taske til sæsonstart.

Sommerferien er ved at være et overstået kapitel, og det er tid til at man for alvor får arbejdsmålmandshandskerne og -støvlerne på for at være klar til den kommende sæson. Ikke mere sol og strand, ikke mere Tour De France, ikke mere afslapning hjemme i haven. Nu handler det om at arbejde hårdt for at blive bedre og sikre ens hold succes. Men det kommer ikke uden det rigtige udstyr, og derfor har vi pakket den helt store taske, så man kan være helt klar til den nye sæson.

Hvis man skal være helt klar til sæsonstart, så er det en god ide at have et par støvler med FG-knopper, altså knopper lavet til spil på faste baner. Derfor har vi pakket de helt nye Nike Hypervenom Phantom, der er Nikes seneste silo, og som har fortryllet fodboldverdenen siden den blev lanceret i maj. Støvlen er med Nikes særegne NikeSkin-materiale, der former sig efter foden, og som gør, at bredfodede spillere ikke blot kan kigge længselsfuldt på støvlen, men også trække i den. For at være helt sikker på at stå godt fast, når man skifter retning, har vi også smidt et par Trusox i tasken. De innovative sokker er lynhurtigt blevet ekstremt populære, og for mange blevet et must-have i tasken.

Skulle det dog ske, at man skal spille kampe på kunstgræs, så nytter det ikke noget at bruge sine Hypervenom med FG-knopper, da det er belastende for led og knæ og de samtidig mister reklamationsretten. Derfor har vi også pakket Adidas nyeste silo, og vi føler os godt beredte på kunstgræs med Adidas Nitrocharge 1.0 AG, der er beregnet til holdets motor og har den revolutionerende Energysling på forfoden, der giver maksimal energiudnyttelse i kampens løb, når man ikke skrider i ens afsæt. Støvlen er lanceret i både sort og grøn, men vi har alligevel valg lanceringsfarven i blå og neon.

Det er dog ikke kun vigtigt, at have de rigtige støvler. Det gælder også om at have helt styr på sikkerheden, når modstanderen kommer tromlende for at stoppe dig. En benskinne er helt essentiel og med Nike Mercurial Lite har vi pakket en benskinne, der både er let og samtidig beskyttende. For en sikkerhedsskyld har vi også husket et par Nike Ankelbeskyttere, så hele foden er beredt på fjendtlige angreb. Meget nytter det dog ikke med et par gode benskinner, hvis de ikke sidder fast, og derfor har vi også proppet et par Nike Benskinneholdere i tasken samt det meget lækre Premier Sock Tape, som bliver foretrukket af 13 klubber i Premier League - så er der lidt for enhver smag.

Er man sidsteskansen på holdet og vogter målet skal man selvfølgelig også huske målmandshandskerne, da de næsten er vigtigere end støvlerne. Derfor har vi pakket Sells Wrap Elite VII Elite Exophere i tasken. Målmandshandsken er lavet med Adhesion Ultra Absolute latex, der er 4 mm tyk, og som udmærker sig ved at være omstillingsdygtig til hvilke som helst vejrforhold. Samtidig er der bioflex zoner på handsken og rollfinger cut, så man er sikret en handske, der ikke har en dårlig dag.

Hvad enten man står på mål eller knokler rundt i marken, så gælder også om at være godt klædt på. Derfor skal man føle sig godt tilpas, og her er bl.a. Nike Hypervenom T-Shirt og et par Nike Hypervenom Shorts gode bud, da de sikrer en lækker pasform og god svedtransport. Vi har derfor lagt de to beklædningsgenstande i tasken sammen med Baselayer-trøjen Nike ClimaCool, der giver en konstant kropstemperatur, og som på fremragende vis leder sveden væk fra kroppen, selv når man knokler allerhårdest.

Det er ikke nok at være klædt godt på under træningen, men også inden. Hvis man gerne vil være et skridt foran sine modstandere er det en god idé lige at hive løbeskoene frem inden træning, og derfor har vi pakket de elegante Nike Lunarglide 5+, der med en lunarlon sål giver maksimalt stødabsorbering for hele foden. Efter træning står den på bad, men som de fleste af os ved er det ikke fordi omklædningsrum er de mest indbydende steder for fødderne i verden. Løsning? Et par Adidas Nitrocharge badesandaler i tasken, der ligner sin fodboldstorebror med en strop over forfoden som Energysling, og som holder bakterier og andet snask væk fra dit vigtigste værktøj.

Det nytter dog ikke noget kun at have tøj til, når vejret arter sig. Efteråret er ikke langt væk, og det betyder desværre som regel masser af blæst og måske endda regn. Derfor har vi også lagt den lækre Puma Windbreaker i tasken. Den er fremstillet i 100 polyester og har samtidig en lynlås, så man let kan få lidt frisk luft hvis det bliver for varmt. Det er dog også vigtigt at holde varmen på benene, og derfor finder man også på bunden af tasken et par Puma Knickers, der udover at være varme også er komfortable og meget bevægelige.

Det er trods alt en del ting, vi indtil videre har proppet ned i tasken, og derfor har vi også måtte invistere i en god taske, hvor der er plads til det hele. Med den nye Sells Taske - Supreme Navy er der masser af plads og tasken har endda et separat rum, så ens støvler kan lige for sig selv. Vi har dog også fået af vide, at vi skal huske at drikke undervejs, og derfor har vi også en drikkedunk i tasken med et Unisport logo, så vi ikke glemmer hvor vi kommer fra. Det gør vi bestemt heller ikke når vi går i bad med håndklædet med Unisport logoet. Og nå ja, det vigtigste havde vi næsten glemt. Man får ikke spillet meget fodbold uden ja en fodbold, og derfor har vi også Selects klassiske topmodel i tasken i den lækre Super Brilliant.

Det gælder om at være godt forberedt og det føler vi, at vi er med vores sæsonstarts-taske. Hvilke ting fra tasken ville du helst have? Og synes du, at der er noget, vi har glemt? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.