Unisport x BSV af 2016 | Læs mere om vores nye samarbejdsklub

14.11.2018

Skrevet af Zlatko

Vi kan nu introducere en ny samarbejdsklub hos Unisport, og det er ingen ringere end Boldklubben Søllerød-Vedbæk af 2016. Unisport, BSV af 2016 og adidas har indgået et længerevarende samarbejde, som du kan læser meget mere om lige her.

Unisport samarbejdsklub

Boldklubben Søllerød-Vedbæk af 2016 er en af de nyeste samarbejdsklubber hos Unisport. Er du aktiv spiller, medlem eller med anden tilknytning til BSV af 2016, så kan du nu købe alt dit BSV af 2016-tøj, som du skal bruge hos os. Vi arbejder altid på at få flere samarbejdsklubber hos Unisport, så hvis du er interesseret i at vide mere, så kan du altid kontakte Unisport Team Sport. Vil du gerne lære mere om BSV, så kan du læse meget mere lige nedenunder her.

BSV af 2016

BSV af 2016 har eksisteret i en del år under navnet BSV, og spillede i en årrække i 2. division. Klubben blev først stiftet i 2002, da Søllerød og Vedbæk lavede en sammenslutning, og var aktive frem til 2015, hvor klubben desværre måtte lukke grundet økonomiske komplikationer.

BSV er dog tilbage igen under navnet BSV af 2016, og klubben favner bredt og prioriterer både bredde og elite, drenge og piger, samt med stor fokus på deres seniorafdeling. Med tæt på 800 medlemmer og frivillige er Boldklubben Søllerød -Vedbæk af 2016 ikke blot én af de største klubber i Rudersdal kommunen, men også blandt største på Sjælland. Du kan derfor finde alt fra de skarpeste og hurtigste førsteholdsspillere til de erfarne Super Grand Masters, så du kan helt sikkert finde noget, der passer dig hos BSV af 2016.

Klubben er dog bare mere end en klub, og sætter stor fokus på at være en af Nordsjællands mest attraktive fodboldklubber. Klubben får meget anerkendelse for arbejdet på børne-og ungdomsfaciliteterne, da dette skal være klubbens fundament for videreudvikling og resultaterne i senior-rækkerne. Hos BSV af 2016 er klubben altid i centrum, og det er et sted, hvor glæde og passion for fodbold værdsættes, samt et sted hvor unge og børn kan lære at træne og bruge fodbolden i fremtiden. Det skal også være en klub, hvor klublivet rækker udover fodbolden og giver børn, unge, voksne, og forældre oplevelser sammen.

Unisport Team Sport

Kunne du tænke dig at få din klub til at blive en samarbejdsklub hos Unisport? Så skal du bare kontakte vores Team Sport-afdeling på enten E-mail eller telefon. Du kan kontakte Unisport Team Sport for at høre mere omkring, hvad en samarbejdsklub er, eller andet Team Sport relateret på E-mail: teamsport@unisport.dk eller på telefonnummer: 3325 0803

Se alle vores samarbejdsklubber eller find dit BSV af 2016-tøj her!