De forsvarende Champions League-triumfatorer Bayern München har lanceret en helt ny udebanetrøje, som klubben skal bruge i jagten på mere succes i den kommende sæson. Vi har taget et kig på den nye elegante hvide trøje lige her.

Bayern München er allerede i fuld gang med at fortsætte og forberede forsvaret af sidste års imponerende triumfer. Der er ikke meget tid til at hvile på laurbærene, og den nye sæson er allerede i fuld gang, og her kræver det koncentration og samme vindermentalitet, hvis triumferne skal gentages.

Det skal gøres med stil, og det har Adidas i den grad tænkt sig at levere til Bayern München. Således er deres nye udebanetrøje hvid med brune og grønne striber, og ser stilren og enkel ud. Men ser man lidt nærmere på trøjen er den proppet med detaljer - og den er da også inspireret af den for det bayerske folk nærmest hellige Oktoberfest. Ikke at trøjen skriger øl og pølser, men den er designet med referencer fra de klassiske lederhosen og ternede skjorter med et tone-i-tone mønster på maven.

Det er langt fra første gang i klubbens lange og traditionsrige historie, at man har valgt en hvid udebanetrøje og så sent som i sidste sæson var det også de hvide farver som klædte udebanetrøjen. Never change a winning team siger man i fodboldens verden, og det må også gælde indenfor trøjer, siden Bayern igen i år holder sig til den elegante og meget stilede trøje i hvidt.

Men helt konservativt er det dog ikke, da Bayern i samarbejde med Adidas har valgt at det skal være en mørkegrøn farve, som skal komplimentere den hvide og elegante farve. Denne farve stammer fra de hatte, som man har på til oktoberfest i det klassiske outfit, og er igen en flot, subtil reference til klubben herkomst.

På maven finder man klubbens tyske sponsor T-Mobile, som efterhånden har en trofast samarbejdspartner for Bayern München i mange år. Samtidig er hele trøjen dækket af ternet tone-i-tone mønster, som er lavet med reference til de klassiske skjorter, der hører sig Oktoberfesten til. Man skal helt tæt på for at ane mønsteret, men det gør det i vores øjne blot så meget desto federe.

Trøjen har også et par andre meget lækre detaljer, hvor der for eksempel er blevet plads til en gammeldags krave i mørkebrunt, der giver et meget stilet og elegant look. Det viser meget godt hvilke dyder det er som Bayern München lægger vægt på, og som har ført dem til succes: hårdt arbejde, sammenhold og troen på egen evner.

Som vi kender det fra Adidas, så er trøjen lave i det lækre Clima Cool materiale, som er designet til at lede sveden væk fra kroppen og holde ens kroptemperatur konstant, så man ikke overopheder. Det gælder både når man som fan ser de døende minutter af en Champions League semifinale eller man som spiller står nede på grønsværen og har den afgørende indflydelse.

Bayern München har stil, og det gælder bestemt også deres helt nye udebanetrøje, som vi ser frem til at se tyskerne i. Trøjen fuldender den meget elegante trøje kollektion, som Bayern München iklæder sig i den kommende sæson med en stilet rød hjemmebanetrøje, en hvid elegant udebanetrøje og en strålende blå Champions League trøje.

Den nye Bayern München hjemmebanetrøje er elegant, enkel og lavet med den klasse, som hører sig til en trøje, der skal ud og forsvare 'the treble'. Hvad synes du om den nye Bayern München udebanetrøje? Og tror du, at Bayern München kan forsvare Champions League-titlen? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.