Det er mandag, og derfor har vi endnu engang været en tur i fotoarkivet for at levere en omgang støvlespot, og i denne uge har vi spottet Santi Cazorla i et par Puma Evospeed 1.2 samt Xabi Alonso i et par blackoutede støvler - muligvis de samme, som vi tidligere har set Ózil og Xavi træne i.

Der har bestemt ikke været noget at klage over i weekenden. Med sæsonstart i Premier League og Primera Division har der været fodbold for alle pengene. Det betyder naturligvis, at der er masser af støvler at spotte, og vi har vanen tro kigget lidt nærmere på, hvilke støvler stjernerne virker til at foretrække på fødderne.

Santi Cazorla (Arsenal) Puma Evospeed 1.2 Sort/Neongul Meget pædagogisk starter vi med den vigtigste nyhed. Som der også er mange af Jer, der har gjort os opmærksom på, så trænede Arsenals midtbanekreatør Santi Cazorla fredag i et par Puma Evospeed 1.2 Om det er Oliver Giroud, der har fået ham overtalt til at trække letvægtsstøvlen på fødderne, kan vi kun gisne om, men interessant er det, hvis der er et støvleskift på vej. Dog ser det ud til, at Cazorla ikke er parat til at gå linen hele vejen ud, for i Arsenals 3-1 nederlag til Aston Villa var han tilbage i sine Adidas Adipure 11pro.

Xabi Alonso (Real Madrid) Blackout protype Det er ikke kun Santi Cazorla, der eksperimenter lidt. Real Madrids intelligente midtbanespiller Xavi Alonso trænede i slutningen af ugen i en blackoutet støvle. Umiddelbart kunne man mistænke støvlen for at være den samme som Mesut Özil og Xavi har trænet i, men det ligner ikke meget en Predator - og et frækt bud kunne derfor være, at Alonso er ved at teste en ny adiPURE. I alle fald ligner spanierens støvler en læderstøvle med en forfod der godt kunne minde om Tiempo Legend IV.

Chico Flores (Swansea) Nike Mercurial Vapor IX Custom En farvevariant som også fangede vores opmærksomhed i weekenden fandt vi på fødderne af Swansea-forsvaren Chico Flores. Det nye Nike Mercurial Vapor IX er en elegant støvle, og den bliver bestemt ikke mindre elegant af at Chico Flores har fået lavet en Nike ID-udgave, der matcher Swanseas hvide hjemmebanedragt. Desværre for Michael Laudrup, Chico Flores og resten af Swansea-holdet, så var det ikke nok til at forhindre skarpe United i at løbe med de tre point og fire mål i bagagen.

Ryan Shawcross (Stoke) Nike Total 90 IV Laser Orange/Sort Elegant er ikke altid en rammende betegnelse for Ryan Shawcros. Kompromisløs og hårdtarbejdende er til gengæld meget passende beskrivelser af Stoke forsvarsspillerne, der i weekendens nederlag til Liverpool havde et par Nike Total 90 IV Laser på fødderne. Støvlen er som bekendt afgået ved døden, da Hypervenom blev født, men det forhindrer ikke de trofaste spillere i at bruge støvlen.

Toni Kroos (Bayern München) Adidas Adipure IV Hvid/Sort Bayern Münchens midtbaneprofil Toni Kroos virker heller ikke til at være interesseret i at skifte sine Adidas Adipure IV ud, selvom Adidas har lanceret den nyere Adidas Adipure 11 pro. Tidligere har vi også set Bastian Schweinsteiger være noget tid om, at gå væk fra de ældre modeller af Adipure, og at bedømme ud fra sæsonstarten, så virker det ikke til, at Toni Kroos skifter lige med det første.

Daniel Gasparetto (Citidella) Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul Tonis Kroos skal til gengæld ikke bekymre sig om at være den eneste, der holder fast i en gammel model. Vi har efterhånden set en del spiller, der holder fast i den første udgave af Adidas Predator LZ, og en af dem er Citidellas Daniel Gasparetto. I weekendens kamp mod Inter havde han et par af den første Predator LZ på fødderne i en farvevariant, vi efterhånden ikke ser så tit mere i de hvid/blå/gule farver.

Timo Perthel (Eintracht Braunschweig) Adidas F50 Adizero Messi Hvid/Rød/Sort I Tyskland virker det heller ikke til, at Timo Perthel har planer om at skifte til den nye Adidas F50 Messi i Lilla/Pink. I weekendens kamp mod Borussia Dortmund havde han de gamle Adidas F50 Messi på fødderne, og om det er et forsøg på at få lidt af den argentinske troldmands magi, skal vi ikke kunne sige. Dog må vi konstatere, at Timo Perthel stadig har lidt vej op til Messis niveau.

Lionel Messi (FC Barcelona) Adidas F50 Adizero Messi Lilla/Pink Og i weekenden viste Lionel Messi, at han kan finde vejen til netmaskerne. Den hurtige og driblestærke argentiner, signerede to mål i Barcelonas 7-0 sejr over Levante, og det gjorde han i sine helt nye Adidas F50 Adizero Messi. Dermed må man sige, at støvlen fik en ganske glimrende debut i den spanske liga, og man kunne snildt forestille sig, at der var flere mål på vej fra støvlerne.

Alexis Sanchez (FC Barcelona) Nike Mercurial Vapor IX Lyseblå/Neongul Målfesten på Camp Nou blev indledt af Alexis Sanchez, der gjorde en god figur for Barcelona. På fødderne havde han letvægteren Nike Mercurial Vapor IX, og det var i den lyseblå/neongule farvevariant, som ser skarp ud til Barcelonas nye hjemmebanetrøje.

Luke Varney (Leeds) Nike Hypervenom Custom Vi kan heller ikke lige lade være at runde Luke Varney fra Leeds. Ikke så meget på grund af hans spil på banen, men fordi han i weekendens kamp mod Sheffield Wednesday havde en ganske særlig farveversion af Nike Hypervenom på fødderne. Luke Varney har fået lavet den uforudsigelige støvle i sølv og neon, og det står ganske fint til Leeds' hjemmebanedragt.

Denne uges støvlespot bød på et par gensyn med gamle støvler samt ikke mindst et overraskende spot med Santi Cazorla i et par Puma Evospeed 1.2 til træning. Hvad synes du om denne omgang støvlespot? Og har du spottet noget, vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.