Sommeren er ved at gå på hæld, og det betyder, at alverdens turneringer rundt omkring i Europa enten er blevet skudt i gang eller snart gør det. Frem mod sæsonstarten tager vi lige her et nærmere kig på danskernes helt nye trøjer til den kommende sæson.

Sommerferien er slut. I hvert fald hvis man er dansk fodboldsstjerne og spiller i en af europas største klubber. Sæonstarten nærmer sig hastigt i en flere af de største europæiske ligaer med bl.a. sæsonstart i Premier League om blot 4 dage. Dermed kan de danske udlandsprofessionelle snart tage træningstrøjen af og iklæde sig kamptrøjen og levere alt i kampen for at få en fast plads i startopstillingen. I den anledning tager her et kig på, hvad det er for trøjer, som danskerne skal have på i den kommende sæson.

Anders Lindegaard (Manchester United) Det første stop bliver i Manchester United, hvor danske Anders Lindegaard nok skal spekulere mere på, hvilket tøj han skal have på, når han er på bænken, end når han er på banen. David De Gea virker til at være et klart førstevalg i United, men meget kan ske, og når Lindegaard får chancen, så kan han iklæde sig Manchester Uniteds nye målmandstrøjer fra Nike. Målmandstrøjen fås både i grøn og i gul, og sikkert er det at trøjen fremstår elegant og enkel. Langt mere usikkert er det derimod at spå om, hvor meget spilletid det bliver til for Lindegaard i den kommende sæson. Vi håber dog på at se Uniteds målmandstrøje med nummer 13 Lindegaard i aktion i løbet af sæsonen.

Hvis du vil støtte Anders Lindegaard og Manchester United, så kan du få holdets nye trøjer lige her - priser fra 449 kr.

Fischer, Andersen, Boilsen, Eriksen, Poulsen og Schöne (Ajax) Hvis man til gengæld vil have en udenlandsk trøje, som man vil være helt sikker på bliver brugt hver evig eneste weekend, så er der ingen vej udenom Ajax' trøjer. Hollænderne har efterhånden fået samlet en hel dansker-koloni i Amsterdam, og især Christian Eriksen og Viktor Fischer er centrale nøglespillere på mesterskabsholdet. Christian Eriksen har allerede har bevist, at han har fundet målformen med et glimrende frisparksmål i weekenden mod AZ Alkmar, men spørgsmålet er, om Eriksen inden transfervinduet lukker når at blive solgt til en anden europæisk topklub. Selv hvis det skulle ske, så tør vi stadig godt garantere, at Ajax' trøjer nok skal blive brugt af masser af danskere i den kommende sæson.

Skal du iklæde dig Ajax' helt nye trøjer og støtte de mange danskere, så se mere lige her - priser fra 499 kr.

Andreas Christensen (Chelsea FC) Det er til gengæld mere usikkert, hvor meget spilletid det bliver til for Chelsea-talentet Andreas Christensen. Nok har han imponeret op til flere gange i den blå trøje og nærmet sig førsteholdet, men konkurrencen i klubben er hårdere end nogensinde i London-klubben, der har meget våde titeldrømme. Skulle Jose Mourinho dog vælge at sende Andreas Christensen på banen, så bliver det i et par elegante trøjer fra Adidas, som Chelsea har fået leveret til den kommende sæson med sloganet It's blue - what else matters. Der skal nok godt nok nogle skader til, men mon ikke at det kunne blive muligt at se Andreas Christensen få sin Premier League debut i den kommende sæson iført den elegante Chelsea-trøje.

Skal du have en af Chelseas nye trøjer, så kan du se meget mere lige her - priser fra 499 kr.

Simon Kjær (Lille) Den danske midterforsvarer Simon Kjær har allerede fået brugt den nye Lille-trøje i aktion. Den franske liga blevet skudt i gang i weekenden, og Lille kom godt fra start ved at vinde 1-0 over FC Lorient. Det var med danskeren i startopstilling, og det virker til, at Simon Kjær nok skal få en masse spilletid i den nye sæson. Simon Kjær har de sidste par år haft en noget turbulent tid, hvor han har båret en del meget forskelle trøjer, men man kan håbe på at han får stor succes i sin nye Lille-trøje med nummer 14 på ryggen.

Hvis du gerne vil støtte Simon Kjær og Lille i den kommende sæson, så kan du se meget mere lige her - priser fra 449 kr.

Jores Okore og Nicklas Helenius (Aston Villa) Spændende bliver det bestemt også at følge de to nye danskere i Aston Villa Jores Okore og Nicklas Helenius. Størst forventninger er der nok til Okores fysisk stærke forsvarsspil, men Helenius har allerede bevist sit værd i flere træningskamp, hvor målnæsen er blevet luftet. Man må dog erkende, at Aston Villa er meget stærkt besat i angrebet med bl.a. den fysisk og teknisk stærke Christian Benteke. Alligevel kan man godt forestille sig, at Helenius i sit nye nummer ni får scoret et par mål i Aston Villa-trøjen. Og hvis Okore i nummer 5 samtidig sørger for at holde buret rent i forsvaret, så kunne danskerne godt gå hen og blive særdeles populære i Birmingham-klubben.

Skal du have en Aston Villa-trøje med en af de nye danskere Helenius eller Okore, så kan du finde dem lige her - priser fra 499 kr.

Daniel Agger (Liverpool FC) Der er ingen tvivl om Daniel Aggers stjernestatus i Liverpool. Den tidligere Brøndby-forsvarsspiller er indbegrebet af loyal, og selv når Barcelona lokker med titler og penge, så virker Agger ikke til at rokke sig fra Liverpool. Her er han ikke kun fast mand, men han nævnes også blandt favoritterne til at overtage anførerbindet, når Steven Gerrard lægger støvlerne på hylden. Daniel Agger og Liverpool har i den kommende sæson fået et par helt nye trøjer fra amerikanske Warrior Sports, og det er med et unikt design, der udstråler den selv samme kampvilje, som vi kender det fra den danske landsholdsanfører.

Hvis du gerne vil bære Liverpools nye trøjer, så kan du finde The Reds trøjer lige her - priser fra 399 kr.

Pierre-Emile Højbjerg (Bayern München) Selvom landsholdet lige nu ikke leverer de mest blændende resultater, så tyder det på, at det danske landshold går en stor fremtid i møde. Ikke mindst takket være stortalenter som Pierre-Emile Højbjerg. Den helt unge dansker er et af Bayerns største talenter, og selvom det tyske mesterskabshold er stjernespækket langt ud på bænken, så kunne man håbe, at Joseph Guardiola ville lade Højbjerg få lidt spilletid i den kommende sæson. Det vil klæde den helt unge dansker med minutter i benene, og det ville ikke mindst klæde de helt nye Bayern-trøjer at blive båret af et dansk stortalent.

Skal du have en af Bayern Münchens nye trøjer, så kan du finde dem lige her - priser fra 399 kr.

Tobias Mikkelsen, Mike Jensen og Nicki Bille (Rosenborg) Mange udlandsproffer tager turen syd på, men danskerne Tobias Mikkelsen, Mike Jensen og Nicki Bille har alle taget turen nordpå til Trondheim. Her er danskerne på Rosenborgs holdkort, og det virker til at være ganske vellykkede ophold for de tidligere Superliga-profiler. Både Mike Jensen, Tobias Mikkelsen og isærdeleshed Nicki Bille er favoritter blandt publikum og fast inventar på Rosenborgs hold. Den norske liga er allerede i gang og efter 19 spillede kampe fører Rosenborg med 2 point foran Strømgodset. Dermed er der stor chance for, at Rosenborg-trøjen fra Adidas også bliver en mesterskabstrøje.

Hvis du gerne vil støtte Nicki Bille, Mike Jensen og Tobias Mikkelsen, så finder du Rosenborgs nye trøjer lige her - priser fra 449 kr.

Leon Andreasen (Hannover 96) Vi skal også lige en tur forbi en dansker, der formår at rejse sig selv igen og igen og igen. Leon Andreasen er ikke til at slå ud, selvom han er blevet ramt af en ordentlig bunke skader, og den arbejdsstærke midtbaneslider er heldigvis også tilbage på banen for Hannover 96. I weekenden fejrede han det ved at score Hannovers første mål i 2-0 sejren over Wolfsburg, hvor to store tyske sportsaviser kvitterede ved at smide ham direkte på rundens hold. Vi glæder os over at se Leon Andreasen tilbage i aktion og ikke mindst i den lækre nye Hannover 96-trøje fra det mindre kendte sportsfirma Jako.

Hvis du skal have Leon Andreasens og Hannover 96's nye trøje, så kan du se meget mere lige her - priser fra 599 kr.

Det bliver mere end spændende at følge danskerne i aktion i den kommende sæson, og vi håber selvfølgelig, at det bliver til masser af spilletid til danskerne rundt omkring i Europa. Hvem tror du kommer til at klare sig bedst? Og hvem vil du helst have bagpå en trøje? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.