Der står et stort kryds med femdobbelt understregninger i kalenderen ud for den 17. august. Det er allerede på lørdag, at Premier League går i gang igen, og vi tæller ned til kick-off ved at lancere en helt ny kampagneside, hvor du kan komme helt tæt på de største Premier League klubber. Er du klar til sæsonstart?

Det er svært at være trist over, at sommeren går på hæld og officielt er slut om et par uger. For denne dag i dag er der kun 5 dage til, at Premier League igen går i gang. Når dommeren fløjter Liverpool mod Stoke i gang på lørdag klokken 13:45 kan vi se frem til 38 runder, hvor verdens absolut bedste fodboldspillere kæmper om at vinde det eftertragtede mesterskab. Det fejrer vi her i Unisport ved at lancere en helt ny kampagneside, hvor du kan komme helt tæt på Premier League og være helt klar til på lørdag og de næste mange, mange weekender frem.

På kampagnesiden kan du bl.a. komme helt tæt på Manchester United og sidste sæsons topscorer Robin Van Persie. Allerede i dette års Community Shield har den giftige hollænder vist, at han kender vejen til netmaskerne. Det på trods af at Van Persie har nye støvler på fødderne med sine Adidas F50 Adizero. Og der hviler et stort forventningspres på de støvler. Hvis United skal genvinde mesterskabet, så kræver det en Van Persie i topform, og mon ikke også at den tidligere Arsenal-profil er sulten efter flere triumfer. Både til United men også personligt, hvor Van Persie er på jagt efter at vinde Premier League-topscorertitlen for 3. sæson i træk.

Du kan selvfølgelig også komme helt tæt på en af Uniteds store konkurrenter i Chelsea, hvor Eden Hazard skal forsøge at stikke en kæp i United-maskinen og sænke den flyvende hollænder Van Persie. Og mens United har mistet en legende på trænerposten i Alex Ferguson, så har Chelsea fået en gammel kending tilbage. The Special One, der også går under det mere oficielle navn José Mourinho, er tilbage i Chelsea, og her skal han forsøge at sørge for, at mesterskabet ikke lander i Manchester for 3.år i træk.

For det er nemlig ikke kun Manchester United, som José Mourinho og Chelsea skal kæmpe imod. Bysbørnene fra Manchester City skal bestemt også regnes for en absolut værdig mesterskabskandidat, og her er der også ny manager i spidsen, da Manuel Pellegrini har overtaget roret i City-båden. Om det kommer til at sejle fuldstændig for City eller om Pellegrini kan styre direkte mod et mesterskab vil tiden vise, men sikkert er det indtil videre, at du også kan komme helt tæt på City i vores nye Premier League-kampagne.

Arsenal har tilgengæld ikke skiftet manager. Det er stadig Arsene Wenger, der sætter startopstillingen, men han skal gerne formå at forny sig lidt, hvis Arsenal ikke bare skal sætte endnu en 4. plads ind i det tomme trofæskab, som ikke har fået nyt sølvtøj siden 2005. Nøglerne til Arsenals succes ligger blandt andet i den talentfulde trup, hvor der er tårnhøje forventninger til Alex Oxlade-Chamberlain samt ikke mindst Jack Wilshere, der skal lede Arsenal tilbage mod tidligere tiders storhed.

Premier League, PL, sæsonstart, kickoff, Arsenal, Manchester, United, City, Liverpool Chelsea,

Fem dage kan være lang tid at vente, men vi håber, at ventetiden bliver lidt kortere med vores helt nye Premier League kampagneside, som du kan besøge ved at klikke på banneret. Hvordan tror du, at det kommer til at gå i Premier League? Og hvem ser du løbe af sted med mesterskabet? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.