Den populære Nike Hypervenom er også nået til Asien, og her sørger Neymar, Alexis Sanchez og Adriano for at Nikes uforudsigelige støvle får en god start på kontinentet til stor begejstring for en flok heldige thailændere.

Man kommer vidt omkring som frontmodel for en helt ny støvlesilo. Det må den nykårede Barcelona-stjerne Neymar JR. kunne tale med om, hvor han for tiden viser den nye Nike Hypervenom frem for alle, der er interesseret i den nye støvle. I disse dage er Neymar og Barcelona i Asien for at fremvise den uforudsigelige støvle for det asiatiske publikum, der dermed også har muligheden for at blive en del af den helt nye måde at tænke angreb på, som Nike har lagt op til med sloganet A new breed of attack.

Helt præcist var det i den thailandske hovedstad Bangkok, at Neymar var hovedpersonen i et stort lanceringsevent, som skal sprede kendskabet til Nike Hypervenom. Helt alene var den nykårede Barcelona-stjerne dog ikke, da han havde følgeskab af bl.a. holdkammeraterne Alexis Sanchez og Adriano. De tre deltog endda i en lille fodboldturnering League of Deathly sammen med en række unge thailandske fodboldspiller, der kæmpede om en helt særlig præmie.

De glade vindere af fodboldturneringen fik således lov til at træne under Barcelonas trænerstab ved aftentræningen, hvor de selvfølgelig var godt klædt på med den nye Nike Hypervenom Phantom på fødderne. Og mon ikke det har givet dem en følelse af at være lidt ligesom Neymar JR. med et par Hypervenom samt et par Barcelona-trænere til at udstikke ordrer.

Den nye Nike Hypervenom er blevet udviklet i tæt samarbejde med spillere som Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic og Neymar, der alle har efterspurgt en støvle, der skaber rum omkring straffesparksfeltet. Resultatet er blevet den nye Nike Hypervenom, der slår sig op på at være dødbringende, hvor spillerne pludselig kan lave det uforudsigelige træk til stor skræk for modstanderne.

Ved det store lanceringsevent i Thailand fik de mange interesserede også mulighed for at høre lidt mere om tilblivelsen af støvlen. Her forklarede udviklerne, at de allerede meget tidligt i stadiet vidste, at de var nødt til at ændre radikalt på måden, man producerede en støvle på. Et af de nye tiltag blev bl.a. det lækre NikeSkin, som man finder på overdelen, og som former sig efter ens fod og gør, at støvlen gerne skulle føles ligesom at have en sok på fødderne.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore

Den nye Nike Hypervenom fortsætter sit fremtog i hele verden, og den nye støvle virker til at være rigtig populær. Hvad synes du om den nye Nike Hypervenom Phantom? Og kunne du forestille dig at gøre dit spil uforudsigeligt med den nye Nike Hypervenom? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.