Adidas har lanceret en helt ny video, der går bag om sammenholdet og stemningen i Lionel Messis tur rundt i verden i starten af sommeren. Her stillede den elegante argentiner op til en række træningskampe sammen med sine venner for at samle ind til velgørenhed.

Hvis man skal bruge én fodboldspiller til at sælge billetter til en fodboldkamp, så er Lionel Messi ikke noget helt skævt bud. Den hurtige og teknisk stærke argentiner er forrygende at følge med sine snævre driblinger, og det er nok de færreste, der ville sige nej tak til at se en kamp med Messi i hovedrollen. Derfor var det heller ikke noget under, at det trak fulde stadions tidligere på sommeren, da Lionel Messi inviterede sine venner på tur rundt i verden for at spille kampe for velgørenhed.

Foran de begejstrede tilskuere spillede Messi og vennerne kampe i Colombia, Peru og Chicago, hvor en række stjernespillere dukkede op både på Messis hold og modstanderholdet for at bidrage til velgørenheden. Det blev til et par forrygende kampe fuld af liv, entusiasme og forrygende fodboldspil. Nu har Adidas så lanceret en video, der bringer en helt ind i maskinrummet og bag om de underholdende kampe. Med den lidt generte Lionel Messi i centrum fornemmer man i videoen tydeligt det sammenhold og den gode stemning, som var drivkraften bag den vellykkede tur.

For tilskuerne har det uden tvivl været en fornøjelse at være til stede og følge ikke kun den elegante argentiner, men også vennerne der talte nogen af verdens absolut bedste fodboldspillere. I Colombia var det med Ronaldinho, Florent Malouda og Robinho på holdkortet, mens det næste opgør i Peru var et meget publikums-venligt opgør. Messi og vennerne udfordrede et 'verdens-hold' hvor Neymar var kaptajn - lidt af en oplevelse kunne man forestille sig for dem, der kom til at opleve giganternes kamp.

Det har helt sikkert også være interessant for de amerikanere, der så Lionel Messi udfordre et hold, hvor den legendariske Thierry Henry var holdkaptjan. Målrigt blev det i hvert fald i kampen, der endte 9-6 til Messi og vennerne. Her kunne de mange tilskuere ikke kun nyde Lionel Messi, men også den elegante Adidas F50 Adizero Messi, som næsten lige var blevet lanceret, da opgørene i Chicago og resten af verden blev spillet.

Hvis du vil helt tæt på Lionel Messi, og den stemning, som var på velgørenhedsturen rundt i verden, så kan du se videoen lige her. Du kan også gå på opdagelse i den kampagneside, som vi har lavet til Lionel Messi og hans elegante og lækre Adidas F50 Adizero Messi. Du kommer ind på siden ved at klikke på banneret herunder.

adidas, adidas F50, adizero, messi, fc barcelona

Lionel Messi er en af verdens bedste fodboldspillere, men alligevel havde han tid til et par velgørenhedskampe i løbet af juni og juli sammen med vennerne. Kunne du godt tænke dig at se en kamp med Lionel Messi? Og hvad synes du om de helt nye Adidas F50 Adizero Messi? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.