adidas Cold Mode | Vinter og bidende kulde? Intet problem!

01.11.2018

Skrevet af Frederik

Det er tid til en ny kollektion fra adidas - og denne gang står den ikke blot på en farveopdatering til Predator, X og Nemeziz. Mød adidas' Limited Collection: Cold Mode. Fodboldstøvlerne, der introducerer en spritny teknologi og gør dig klar til den bidende kulde henover vinteren. Nysgerrig? Så læs med her, og køb støvlerne eksklusivt hos Unisport.

Vinteren står for døren, og det er allerede begyndt at blive pænt koldt i det lille kongerige. Der går ikke længe, før vi snakker minusgrader, stiv kuling og snefnug. Og når den tid kommer, vil du stadig gerne trille lidt bold udenfor, vil du ikke? Det vil vi i hvert fald, og derfor er vi lykkelige over, at adidas netop har præsenteret os for 'Cold Mode', så vi kan holde fødderne varme.

adidas Cold Mode Pack

Den nye adidas Cold Mode Pack byder på stilede farveopdateringer til Predator, Nemeziz og X, og så er de ovenikøbet lavet til de kolde vintermåneder, som vi stille og roligt bevæger os ind i. Støvlerne har fået tildelt nogle iøjnefaldende farver til de mørke dage: Nemeziz i en solid rødvins-bordeaux, Predator i navy, der aldrig fejler, med en fræk pink detalje og X i en af de fedeste colourways, vi har set i 2018. På trods af vores begejstring for farverne på støvlernes overdele, er det rent faktisk sålerne, der stjæler rampelyset. Her er det endnu engang X 18+, der har det vildeste design, da dens sål får én til at tænke på de frosne søer og isglatte landeveje.

Men! Som nævnt er adidas Cold Mode Pack mere end en farveopdatering, og det er adidas' PrimaLoft-isolering, vi kan takke for dette.

Fortsættes nedenfor.

Hold dine fødder varme med PrimaLoft™

Dybest set har PrimaLoft én funktion - og det er at holde dine fødder varme og komfortable gennem årets koldeste måneder. adidas PrimaLoft, der kommer i både Nemeziz, X og Predator Cold Mode, er kulminationen af performance-materialer og -teknologier, og innovationen indeholder isolering, der fanger kropsvarmen og holder dine fødder varme på banen.

Faktisk reducerer isoleringsfibrene energitabet med op til 20%, hvilket holder varmen inde i støvlen. adidas har endda også tænkt strukturen med i det store billede, da fibrene er placeret strategisk klogt på snuden af støvlen for at holde dine tæer varme, så du kan opretholde det perfekte touch på bolden i frostvejret. Inspirationen til PrimaLoft-isoleringen kommer desuden fra de professionelle stjerners ture udebaneture til Østeuropa - f.eks. når Messi, Dybala og Bale tager turen til Rusland i diverse Champions League-kampe. Her vil adidas begrænse ubehagen for spillerne - og dig, der trodser vind og vejr og kaster dig ud i iskolde temperaturer, hvor du normalt vil have svært ved at føle dine tæer.

Overvejer du også at købe et par fodboldstøvler fra adidas Cold Mode Pack? Få fingrene i dem eksklusivt hos Unisport fra i dag.

Tjek hele vores udvalg af Cold Mode-støvler her!