Når MLS All-Stars i morgen løber på banen mod AS Roma, bliver det for nogle af spillernes vedkommende med et par helt specielle Adidas-støvler på fødderne. De tre striber har lavet et par helt unikke og meget farverige støvler, som vi ser på her.

Findes der noget bedre, end når alle stjerner fra en liga er samlet på samme hold? Nok ikke hvis man spørger amerikanerne, der vanen tro har samlet de bedste spillere fra den hjemlige Major League Soccer til en All-Star kamp mod italienske AS Roma. Kampen spilles i morgen i Kansas, og for at tilføje det populære event lidt ekstra krydderi, så har Adidas ved hjælp af MiAdidas designet tre ret unikke og helt specielle udgaver af Adidas F50 Adizero, Adidas Nitrocharge 1.0 og Predator LZ II.

All-Star holdet fra den amerikanske Major League Soccer har nogle prominente navne på holdkortet med bl.a. den tidligere Arsenal-legende Thierry Henry helt i front. Arsenal-ikonet bliver dog ikke en af de heldigt udvalgte, der skal have et par specialdesignede Adidas støvler på fødderne. Mere heldig er dog DeAndre Yedlin, Raham Zusi og Omar Gonzalez, der alle skal alle have et par specialdesignede Adidas Predator LZ II på, når kampen sparkes i gang.

Adidas Predator LZ II er den seneste udvikling af Adidas ikoniske Predator-silo, der så dagens lys for første gang i 1994. I årenes løb har den haft mange udgaver - og også farver - men få har været så farverige som denne Predator LZ II i kombinationen gul, lilla og grøn. Støvlen udmærker sig ved at have fem såkaldte dødbringende zoner til at optimere ens touch på bolden, og give en maksimal kontrol - og de zoner har i kampens anledning fået gule og grønne farver i et specielt camouflage-mønster.

Adidas F50 Adizero har ikke helt så mange år på bagen at prale med, som Adidas Predator, men den har haft rigtig mange farvevariationer i årenes løb, hvor bl.a. Lionel Messi har sat sit præg på støvlen med sin egen helt særlige udgave. I morgen trækker Jack McInerney og Camilo Sanvezzo så denne, specielle MLS All-Stars-udgave på fødderne i den særlige farvekombination af Hvid/Grøn, hvor Adidas-striberne ligesom på Predator er i lilla.

Adidas F50 Adizero er Adidas fornemste bud på en letvægtsstøvle og med en vægt på blot 165 må man sige, at tyskerne har ramt meget godt plet med den seneste version af F50. Støvlen udmærker sig bl.a. ved at være bygget med Sprintweb, Sprintframe og Sprintskin, som sikrer en meget let og stabil støvle med fokus på hurtig acceleration.

Den sidste støvle, som har været en tur hos farvehandleren, er Adidas nyeste silo til holdets hårdtarbejdende spiller Nitrocharge 1.0. Den blev lanceret i en elegant blå farve, men i morgen kommer den til at se en anelse anderledes ud i kombinationen grøn, gul og lilla med et særligt camouflage mønster omkring hælen. Det bliver Tony Beltran, der skal have støvlen på, og spændende bliver det, om det er til at få på øje på støvlen med sådan en omgang camouflage - men måske Adidas skulle have droppet lille, hvis det var målet helt at skjule den...?

Adidas Nitrocharge 1.0 er udviklet til at maksimere den energi, som man bruger i kampens løb. Det sker gennem Adidas den Energysling som Adidas har udviklet, og som holder forfoden på plads og sikrer, at man ikke glider rundt i støvlen. Dette sikrer en bedre kraftoverførsel og mere energi og overskud i kampens løb.

Om der er mål, godt spil og farverige detaljer i de nye støvler må vi vente med at se til i morgen, men spændende bliver det i hvert fald at se de tre Adidas-siloer i aktion i et par hel unikke og meget opmærksomhedsskabende farvevariationer. Hvilken en er din favorit? Og tror du at All-Star holdet kan vinde over Roma? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.