Hi-Vis Nike Merlin-fodbold | Gør fodbolden klar til vinteren

28.10.2018

Skrevet af Zlatko

I år introducere Nike deres nye Nike Merlin-fodbold til nogle af de bedste ligaer i verden. Nu er de klar til at lancere deres populære Hi-Vis-fodbold, som de gør hvert år omkring starten af vinteren.

Nike Hi-Vis-fodbolde

Igennem vinteren og de mørkere, og især når det sner meget, så kan en hvid fodbold være svær at se til træning eller kamp. Mange ting kan blive afgjort af tilfældigheder, og dette er noget, Nike slet ikke er interesseret i.

Nike Merlin Hi-Vis-fodboldene er lavet som en løsning på dette problem, og de kommer med den samme design som den almindelige Merlin-kampbold bare med en Hi-Vis orange/gul-design. Derudover er Nike Merlin-fodboldene også lavet med en lilla ramme, og røde detaljer og Nike Swoosh. Dette var også noget man så sidste år, da Nike lancerede deres Nike Ordem 5 Hi-Vis-fodbolde.

Nike Merlin Hi-Vis

Disse Hi-Vis Nike fodbolde er stadig pakkede med de samme innovationer, som man indtil videre har set i denne sæson. Dette inkluderer en ny panel konstruktion, hvilket tillader Nike at lave en ny bold ved brug af færre paneler, og dermed går fra 12 paneler til blot 4. Bolden har også den populære ACC-teknologi, hvilket hjælper dig med at få den bedste mulige touch på bolden og kontrol i alt slags vejr, også i snevejr!

Desværre er det ikke alle klubber, som har de samme høje standarder, når det kommer til baner, lys og andre professionelle ting, hvilket tillader de professionelle at spille uden problemer igennem vinteren. Men disse fodbolde kan komme os “ikke professionelle” til gavn, da vi kan se bolden bedre igennem vinteren, så vi altid kan spille på vores højeste niveau.

Nike Merlin Hi-Vis-fodboldene forventes at få debut i blandt andet Serie A, La Liga og Premier League i løbet af de næste par uger. Men du kan allerede nu sikre dig en Hi-Vis-fodbold hos Unisport.

Find alle Merlin-fodbolde og de nye Hi-Vis-fodbold her.