Top 5 indendørssko | 2018-listen til indendørsspecialisterne

24.10.2018

Skrevet af Zlatko

Vinteren kommer tættere og tættere på, og indendørssæsonen er mere eller mindre startet. JayMike og PWG har lavet deres Top 5 liste af indendørssko, som de anbefaler dig at bruge i denne indendørssæson. Lad os se, hvad de har gjort klar til os.

5 - PhantomVSN Academy

Nummer fem på vores Top 5 liste er PhantomVSN Academy, og du tænker måske ‘hvorfor en Academy-sko?’. Jamen, for små 600 DKK får du meget værdi for pengene, selvom det ikke altid handler om prisen, og måske vil nogen mene noget andet. PhantomVSN Academy tilbyder en lav profil, lav snude, fantastisk sål og god stabilitet i overdelen, som også er blød. Du får dog ikke den samme smidighed i overdelen, som støvlerne på første- og andenpladsen, men det er stadig en god kvalitet i forhold til pris. I indendørs fodbold skal man stortset kun bruge greb og stabilitet, og det får du i denne indendørssko. De passer perfekt til dig, hvis du blot bruger indendørssæsonen til at holde dig i gang, eller til at spille for sjov med vennerne. Men tager du indendørs fodbold eller futsal seriøst, så skal du længere op på listen for at finde noget, der matcher dine behov.

4 - adidas Tango X 18.3

Vi holder budgettet nede i blot et øjeblik endnu, og på fjerdepladsen finder vi adidas Tango X 18.3. Endnu en gang tænker du nok, om vi har tabt sutten, men bare rolig - vi ved, hvad vi har gang i. Normalt kommer X 18+ uden snørebånd, som er rimelig vigtige at have på sine indendørssko, da de har mere greb i sålen end andet fodtøj, og greb er noget, du virkelig gerne vil have, når du spiller indendørs fodbold. Men du vil helst også have snørebånd, da indendørssko stopper nemmere op, hvilket kan betyde, at du glider rundt inde i skoen uden snørebånd. Derfor er det godt at kunne stramme skoene til, så du ikke får nogen skader eller ubehag i fødderne. Udover snørebåndene så har X 18.3 heller ikke det populære BOOST, som er en fed ting, men ikke noget som er nødvendigt i indendørs fodbold i følge PWG. X 18.3 kommer allerede med en god sål og stabilitet, og med andre ord er denne støvle også: Value for money!

3 - Premier II Sala

Denne indendørssko er et kunstværk og koster blot 649 DKK! Du får tonsvis af ting, hvor det vigtigste helt klart er Lunarlon-sålen. Du får også en ruskindsoverdel, lav snude og en god mængde stabilitet, som er taget fra Nike Premier II-fodboldstøvlerne. PWG er helt mundlam, når det kommer til denne indendørssko og pointerer, at der ikke er meget polstring i siderne, som står i vejen for dine anklers bevægelse. Lunarlon-sålen er fantastisk, den er støttende, har en stor stødabsorbering, mens den også tilbyder en lav profil og stabilitet. Det er en sko, som er lavet til at spille indendørs fodbold i, og den tager ingen tid at spille til.

2 - Mizuno Premier 3 IC

Går vi videre til andenpladsen på Top 5-listen, finder vi Mizuno Premier 3. Sidste år lavede Mizuno en ny sko, som nærmest automatisk kom ind i Top 5. I år har de dog forbedret nogle punkter på skoen, så som at gøre læderet mere fleksibelt, forbedre sålen, tilføje en indvendig sok og fjerne polstringen ved anklen, som giver dig mere frihed. PWG er især vild med fleksibiliteten i skoen, som er på et helt nyt stadie. Mizuno Premier 3 føles ikke klodset og indeholder en masse innovative ting, som gør dit besøg på indendørsbanen perfekt. Er du på jagt efter en sko, som er over gennemsnittet, så er Mizuno Premier lige noget for dig.

1 - Joma Top Flex

Er du overrasket over, at Joma er på førstepladsen? PWG og JayMike er i hvert fald ikke, selvom de ikke har været fans af Jomas colourways de seneste par år. Skoen er mere eller mindre den samme, som den Joma havde på markedet sidste år dog med en farveopdatering. Joma Top Flex er lavet med en behagelig ruskindsoverdel, som er bred, og har en god stabilitet, mens sålen er noget af det bedste på markedet. Det er en af de sko, hvor du føler, at de er specifikt lavet til indendørs fodbold. Top Flex er også perfekt til at bruge til futsal grundet snuden, som er lavet med en høj profil. Dette gør det muligt for dig, at lave de hurtige tå-skud, som er velkendte i futsal.

Det var vores Top 5 liste over indendørssko til denne vinter. Du kan se den fulde video med JayMike og PWG lige her, hvor de går mere i dybden med skoene, samt giver dig andre nævneværdige indendørssko, der ikke klarede cuttet til listen.

Se vores fulde udvalg af indendørssko lige her