Top 5 indendørssko | De bedste indendørs fodboldsko i 2021

11.11.2021

Skrevet af Zlatko

Vinteren står for døren og indendørs-sæson er så småt begyndt. I denne sammenhæng byder Unisport dig indenfor med en Top 5-liste over indendørs fodboldsko i 2021, sammensat af vores dedikerede boot-nerd JayMike. Alle indendørssko kan købes hos Unisport!

Gå direkte til top 5 indendørs fodboldsko

#5 New Balance Audazo 5+ | #4 adidas Mundial Goal | #3 Joma Tactico | #2 Nike Premier 2 Sala | #1 Nike React Gato

Hvorfor skal man købe indendørs fodboldsko?

Et gode par indendørs fodboldsko vil naturligvis forbedre dit spil men også minimere risikoen for skader.

Først og fremmest har du brug for et par indendørs fodboldsko med en gummisål eller lignende, der kan give noget greb i banen. Dette vil holde dig balanceret og sikre et mere solidt fodfæste i de skarpe og dynamiske bevægelser.

En anden vigtig ting er at få en indendørssko med en god polstret sål. Hallernes hårde underlag absorberer ganske enkelt ikke lige så meget energi som en naturlig græsoverflade, hvorfor du har brug for lidt ekstra dæmpning for at skåne dine ben og fødder.

Det anbefales også, at du anskaffer et par indendørs fodboldsko, som sidder tæt med godt lockdown uden at føles ubehagelige. En ydersål designet til indendørs fodbold vil give ekstra greb i banen, hvorfor det er vigtigt at foden holdes godt på plads inde i skoen. Dette vil give en mere en bedre kontakt med banen og bolden.

5 - New Balance Audazo 5+

Første navn på listen er New Balance Audazo 5+, en utrolig komfortabel og holdbar indendørssko, der samtidig giver et fantastisk touch på bolden.

Skoen er faktisk inspireret af løbesko, hvilket skal fremme komforten. Med Audazo V5+ får du en lækker polstret ydersål, en blød overdel og fremragende lockdown sikret af det moderne snøresystem.

4 - adidas Mundial Goal

Hvis du er fan af læder, bør du stærkt overveje at købe et par adidas Mundial Goal. Overdelen sikrer en ekstrem god og behagelig pasform, der giver dig det elegante old-school læder touch. En anden mulighed, der giver samme følelse, er Mizuno indendørssko, som også kan findes hos Unisport.

Overvej at gå en halv størrelse ned, da adidas Copa Mundial har en lidt stor pasform.

3 - Joma Tactico

På tredjepladsen finder vi den populære Joma Tactico, et unikt par indendørssko, der byder på innovationer, der gør din indendørsoplevelse tæt på perfekt.

Joma Tactico kommer med en behagelig vævet overdel, der omfavner foden tæt for at give dig optimalt fit og lockdown. Det, der virkelig adskiller dem fra andre indendørssko, er ydersålens helt utrolige fleksibilitet. Joma betragtes som en "futsal-specialist", og man kan virkelig mærke, hvor meget de går op i at levere en indendørsoplevelse af høj kvalitet.

Igen anbefaler vi, at du går et halvt nummer ned, da Jomas indendørssko typisk er større.

2 - Nike Premier 2 Sala

På andenpladsen finder vi en sand fan favorit nemlig Nike Premier 2. Dette mesterværk kan købes til en utrolig attraktiv pris, hvilket gør dem til en af de bedste 'value for money' indendørssko!

Hvor Nike Premier 2 byder på flere fede innovationer, er en af de vigtigste Lunarlon-sålen. Du får også en ruskindsoverdel, lav snude og en god mængde stabilitet. PWG er helt mundlam, når det kommer til denne indendørssko og pointerer, at der ikke er meget polstring i siderne, som står i vejen for dine anklers bevægelse. Lunarlon-sålen er fantastisk, den er støttende, har en stor stødabsorbering, mens den også tilbyder en lav profil og stabilitet. Det er en grund til, at denne indendørssko er et hit hvert år.

1 - Nike React Gato

Ikke overraskende indtager Nike React Gato for andet år i træk førstepladsen. De er ganske enkelt bare på et andet niveau!

Den store stjerne er pasformen og Flyknit overdelen, som har en helt fantastisk komfort. Overdelen er ikke kun utrolig tynd og blød, den har også et silikonelag, der giver ekstra skarphed og greb på dit touch.

Og ja, Nike React Gato kommer med en højere pris, men når vi taler om den bedste, er det bestemt pengene værd!

Det var vores Top 5 liste over indendørssko i 2021. Du kan også se videoen forneden, hvor JayMike dækker de bedste indendørssko fra indeværende sæson, samt giver dig andre nævneværdige indendørssko, der ikke klarede cuttet til listen.

Se vores fulde udvalg af indendørssko lige her