Top 5 indendørssko | De bedste indendørs fodboldsko i 2021

10.10.2021

Skrevet af Zlatko

Vinteren står for døren og indendørs-sæson er så småt begyndt. I denne sammenhæng byder Unisport dig indenfor med en detaljeret Top 5-liste over indendørs fodboldsko i 2021, sammensat af vores dedikerede boot-nerd JayMike. Få det fulde overblik i dette indlæg.

Gå direkte til top 5 indendørs fodboldsko

#5 adidas X Speedflow .1 IC | #4 adidas Spezial | #3 Premier II Sala | #2 Mizuno Premier 3 IC | #1 Joma Top Flex

Hvorfor skal man købe indendørs fodboldsko?

Indendørs fodboldsko er ikke blot designet til at øge dit spil på banen men også at minimere risikoen for skader.

Først og fremmest har du brug for et par indendørs fodboldsko med en gummisål eller lignende, der kan give noget greb i banen. Dette vil holde dig balanceret og sikre et mere solidt fodfæste i det skarpe og dynamiske bevægelser.

En anden vigtig ting er at få en indendørssko med god dæmpning. Eftersom der er tale om et hårdt underlag vil dine ben være udsat for flere stød og vibrationer. Underlaget absorberer ganske enkelt ikke lige så meget energi som en naturlig græsoverflade, hvorfor du har brug for lidt ekstra dæmpning for at skåne dine ben og fødder.

Det anbefales også, at du anskaffer et par indendørs fodboldsko, som sidder tæt med godt lockdown uden at føles ubehagelige. En ydersål designet til indendørs fodbold vil give ekstra greb i banen, hvorfor det er vigtigt at foden holdes godt på plads inde i skoen. Dette vil give en mere lydhør følelse ved kontakt med banen og bolden.

5 - adidas X Speedflow .1 IC

Vores nummer fem på listen, adidas X Speedflow .1 IC, er nok det tætteste du kommer på en udendørs fodboldstøvle med hensyn til følelse på bolden. Den tyske producent har nemlig mere eller mindre taget overdelen fra den populære FG version og smækket den på en flad gummi ydersål. Med adidas X Speedflow .1 IC får du en ekstrem tynd overdel, som giver dig en tætsiddende fit og knivskarpt touch på bolden. Samtidig giver ydersålen dig godt greb i banen, hvilket sikrer dig balancen til at have en naturlig indendørsoplevelse.

4 - adidas Spezial

De legendariske adidas Spezial behøver ingen introduktion. Og selvom de “blot” indtager en 4 plads, så er de utvivlsomt en sikker vinder til hver indendørssæson. Dens bløde ruskinds overdel og komfortable fit har gjort den til en klassiker indenfor indendørs fodbold og futsal.

3 - Premier II Sala

Denne indendørssko er et kunstværk og koster blot 649 DKK! Du får tonsvis af ting, hvor det vigtigste helt klart er Lunarlon-sålen. Du får også en ruskindsoverdel, lav snude og en god mængde stabilitet, som er taget fra Nike Premier II-fodboldstøvlerne. PWG er helt mundlam, når det kommer til denne indendørssko og pointerer, at der ikke er meget polstring i siderne, som står i vejen for dine anklers bevægelse. Lunarlon-sålen er fantastisk, den er støttende, har en stor stødabsorbering, mens den også tilbyder en lav profil og stabilitet. Det er en sko, som er lavet til at spille indendørs fodbold i, og den tager ingen tid at spille til.

2 - Mizuno Premier 3 IC

Går vi videre til andenpladsen, finder vi Mizuno Premier 3. Sidste år lavede Mizuno en ny sko, som nærmest automatisk kom ind i Top 5. I år har de dog forbedret nogle punkter på skoen, så som at gøre læderet mere fleksibelt, forbedre sålen, tilføje en indvendig sok og fjerne polstringen ved anklen, som giver dig mere frihed. PWG er især vild med fleksibiliteten i skoen, som er på et helt nyt stadie. Mizuno Premier 3 føles ikke klodset og indeholder en masse innovative ting, som gør dit besøg på indendørsbanen perfekt. Er du på jagt efter en sko, som er over gennemsnittet, så er Mizuno Premier lige noget for dig.

1 - Joma Top Flex

Er du overrasket over, at Joma er på førstepladsen? PWG og JayMike er i hvert fald ikke, selvom de ikke har været fans af Jomas colourways de seneste par år. Skoen er mere eller mindre den samme, som den Joma havde på markedet sidste år dog med en farveopdatering. Joma Top Flex er lavet med en behagelig ruskindsoverdel, som er bred, og har en god stabilitet, mens sålen er noget af det bedste på markedet. Det er en af de sko, hvor du føler, at de er specifikt lavet til indendørs fodbold. Top Flex er også perfekt til at bruge til futsal grundet snuden, som er lavet med en høj profil. Dette gør det muligt for dig, at lave de hurtige tå-skud, som er velkendte i futsal.

Det var vores Top 5 liste over indendørssko til denne vinter. Du kan også se videoen forneden, hvor JayMike dækker de bedste indendørssko fra forgange sæson, samt giver dig andre nævneværdige indendørssko, der ikke klarede cuttet til listen.

Se vores fulde udvalg af indendørssko lige her