I dag sparker vi gang i en kampagneside, hvor du kan komme helt tæt på den brasilianske stjerne Neymar og ikke mindst hans elegante stil, og du kan opleve alle de lækre produkter, som den nye Barcelona-profil har taget til sig.

Hvis du vil klæde dig som Neymar og udstråle den samme elegance og stil, som den brasilianske stjernespiller har både på og udenfor banen, så giver vi dig nu muligheden for at komme helt tæt på Barcelona-stjernen med en helt ny kampagneside, der retter spotlightet mod det unikke fodboldtalent.

Neymar bliver den første af flere store stjernespillere, som vi i det stykke tid vil kaste vores nysgerrige øjne på med lækre kampagnesider, hvor vi vil undersøge nræmere hvilke produkter stjernerne bruger i jagten på at opnå succes på banen og bære selv samme succes med stil udenfor banen.

Centralt i Neymar JR.-spotlightet står selvfølgelig den lækre Nike Hypervenom, som Neymar har taget til sig, og som han allerede har brillieret med adskillige gange og bevist, at der er mere end ord bag, når Nike siger, at Hypervenom er en uforudsigelig støvle.

Og det er ikke kun støvlerne, som man kan opleve i Neymar JR-spotlightet. Både sko, trøjer og t-shirts i den lækre Hypervenom-kollektion har vi taget et kig på med fotografernes skarpe linser, så du kan se hvordan tøjet tager sig ud i virkeligheden.

Men Neymar JR. er mere end bare Hypervenom. Det er en helt gennemført stil, som Neymar kører, og som du kan se meget mere til på vores kampagneside, som allerede nu er gået i luften, og her kan du opleve et sand overflødighedshorn af lækre produkter, som er tæt forbundet til Neymar JR.

Så hvis du vil komme helt tæt på Neymar JR. og hans stil, så er der ikke så meget andet for end at skynde dig at klikke dig ind på vores spotlight på Neymar JR., som du kan finde lige herunder.

unisport, neymar, fc barcelona

Neymar JR. bliver den første af flere stjernespillere, som vi sætter fokus på i den kommende tid, og vi har kastet et blik på hans elegante stil. Hvad synes du om Neymar og hans stil? Tror du at han kan få success i Barcelona i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.