Vi fortsætter med at sætte fokus på udvalgte sommertilbud, og i dag kigger vi nærmere på den lækre Valencia tredjetrøje, som det spanske hold brugte i sidste sæson, og som du stolt kan vise frem i sommervarmen.

Det er sommer, solen skinner, og hvis du mangler en trøje at vise frem i sommervarmen, så kigger vi her nærmere på Valencias tredjetrøje, som blev brugt i den forrige sæson, hvor Valencia imponerende ved at blive nummer fem i La Primera Divsion, og hvor klubben samtidig imponerende i Champions League.

Valencia er en af Spaniens mest traditionsrige klubber og flere gange har klubben, der kommer fra Spaniens tredjestørste by, været helt med fremme i det fornemeste selskab, hvor klubben både i 2000 og i 2001 var i Champions League-finalen, men endte med at tabe.

Hvis du gerne vil have fat i Valencia tredjetrøjen, så kan du bestille den lige her - du sparer 81 pct.

Siden Champions-League succesen har klubben haft nogle svære år, men i den seneste tid er der kommet rigtig godt styr på det, og klubben har lige nu spanske landsholdsprofiler som angrebsesset Roberto Soldado, der ved hvordan man finder netmaskerne, og også har gjort det op til flere gange iklædt tredjetrøjen.

Trøjen fremstår frisk og sommerligt i klubbens meget karakteristiske gule og røde farver, som vi kender det så god fra det ikoniske logo. Dermed er der ikke nogen tvivl om, at farvevalget tiltaler ægte Valencia-fans, der sætter pris på klubbens lange og traditionsrige historie.

Hvis du gerne vil have fat i Valencia tredjetrøjen, så kan du bestille den lige her - du sparer 81 pct.

Oppe ved kraven finder man også den meget karakteristiske blå farve, som også er en del af klubbens logo, og for at detaljerigdommen skal være komplet har man også fundet plads til den klassiske sorte flagermus, som binder klubbens logo sammen, og som man ikke kan andet end at associere med Valencia.

Det er det spanske tøjmærke Joma, der står bag trøjen, og dermed har Valencia fortsat det succesfyldte samarbejde som startede tilbage i 2011, og som allerede på nuværende tidspunkt har givet nogle rigtig flotte og imponerende trøjer.

Hvis du gerne vil gå sommeren i møde med denne Valencia-tredjetrøje, så kan du bestille den lige her. Du kan også gå på opdagelse i en række af vores andre gode sommertilbud, som du finder lige her.

Sommeren fortsætter og det gør vores fokus på et sommertilbud også, og i dag er det Valencia tredjetrøjen, som vi har kigget på. Hvad synes du om trøjen i de klassiske røde og gule farver? Og tror du, at Valencia kan blande sig i topstriden igen i år i den spanske liga? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.