FCK har klædt deres målmænd rigtig godt på, og derfor lancerer klubben ikke mindre end tre målmandstrøjer til den kommende sæson, hvor københavnerne godt hjulpet på vej af målmændene skal forsøge at genvinde mesterskabet.

En, to, tre nye målmandstrøjer. FCK har i samarbejdet med Adidas været i et fortrinligt sommerhumør og derfor præsenterer københavner-klubben ikke en, ikke to, men tre trøjer i forskellige farver, som målmændene skal have på i den kommende sæson, når FCK skal forsøge at genvinde mesterskabet, og første chance for at se en af de nye målmandstrøjer i aktion bliver på søndag, når FCK skal til Aalborg og møde AaB.

Skal du have fat i en af de nye FCK målmandstrøjer? Du kan allerede nu bestille trøjerne lige her - priser fra 499 kr.

Den første målmandstrøje, som FCK kan vælge, er en stilet og elegant trøje klædt helt i grønt, som Johan Wiland, Kim Christensen og den unge Jacob Busk skal have på, når de skal forsøge at holde målet rent godt hjulpet af forsvaret. Trøjens andenfarve er hvid, som elegant løber ned langs ærmet med de klassiske tre Adidas-striber, som vi efterhånden kender rigtig godt.

Trøjen har en skarp og elegant V-krave, som giver et dynamisk udseende med den elegante hvide farve, der løber op i striberne på ærmet. På maven finder man sponsoren Carslberg, der reklamerer for sodavanden Carlsberg Sport på tværs af maven.

Skal du have fat i en af de nye FCK målmandstrøjer? Du kan allerede nu bestille trøjerne lige her - priser fra 499 kr.

Den anden målmandstrøje, som vi også skal se i den kommende sæson, er klædt i en flot og kraft Bordeaux-rød farve, der fremstår elegant og kraftfuldt. Ligesom vi så det på den grønne trøje, så er det klubbens hvide farve som løber på ærmet og på kraven, og som man også finder på maven med sponsortrykket Carslberg Sport.

Den stærke røde farve er i øvrigt ikke helt uvant i FCK-regi, og den minder meget om den røde farve, man fandt på FCKs tredjetrøje, som blev brugt i Europa i sidste sæson. Og hvordan det kommer til at gå FCK i Europa og i særdeleshed i Champions League i den kommende sæson, venter vi spændt på at finde ud af, men der er vist ingen tvivl om, at det kræver en målmandspræstation ud over det sædvanlige at holde de europæiske topklubber helt fra fadet.

Skal du have fat i en af de nye FCK målmandstrøjer? Du kan allerede nu bestille trøjerne lige her - priser fra 499 kr.

Men FCK vil være helt sikker på, at have en knivskarp målmandstrøje til alle tænkelige situationer, og derfor har klubben også lanceret en tredje målmandstrøje i en elegant grå farve, som har den kraftige og elegante Bordeaux-røde farve løbende langs ærmerne. I kombinationen grå/bordeauxrød, så har FCK og Adidas skabt en trøje, som har et anderledes look end de to andre målmandstrøjer, og dermed fulder københavner-klubben målmændenes elegante udseende.

Alle tre trøjer er produceret i Adidas' lækre Climacool-materiale, der er designet med fokus på at holde kroppen tempereret. Det gør det ved at transportere sved og fugt væk fra kroppen og ud til trøjens yderste lag, der tørrer ekstremt hurtigt. Dermed er man sikret en målmandstrøje, der ikke kun ser godt ud, men som også er enormt behagelig at have på kroppen, når man er aktiv.

Skal du have fat i en af de nye FCK målmandstrøjer? Du kan allerede nu bestille trøjerne lige her - priser fra 499 kr.

I øvrigt er det værd at bemærke, at FCK for første gang har valgt at bevare sponsortrykket på deres to største børnestørrelser, hvor der vil stå Carlsberg Sport, ligesom der gør på alle voksenstørrelserne. Det er måske et tegn på, at FCK er parat til at ensarte børnetrøjerne og voksentrøjerne.

adidas,

Med en grøn, grå og rød målmandstrøje er FCK sikker på, at man har klædt Wiland, Christensen og Busk rigtig godt på til den kommende sæson, hvor målmændene skal forsøge at holde buret rent mest muligt. Hvad siger du til de nye målmandstrøjer? Og tror du, at FCK kan genvinde mesterskabet i den kommende sæson? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.