Hvis du en gang imellem har undret dig over, hvad det er, der gør Messi så helt speciel og til en så unik fodboldspiller, så har du nu muligheden for at komme helt tæt på den argentinske og lynhurtige driblers hemmelige våben på denne kampagneside.

Messi er en ener - det er en konklusion, det ikke tager lang tid at komme frem til, og hvis man er helt vild med den lille argentinske trolmands fænamonale driblinger, spil og elegante løb ned mod modstanderens mål, så vil denne nye kampagneside dedikeret til Messis støvler Adidas F50 Adizero Messi helt sikkert være sagen.

For selvom vi ikke ville have en jordisk chance for at fange Lionel Messi på en fodboldbane, så har vi haft mere held til at fange den argentinske troldmands støvler, og derfor har vi samlet alt vores billeder og video om den nye støvle på en kampagneside, der skal give dig muligheden for at komme helt tæt på fænomenet Lionel Messi og hans unikke støvler.

Lionel Messis signaturstøvle Adidas F50 Adizero Messi kunne Adidas for nylig løfte sløret for i en skarp kombination af pink, lilla og hvid, og hvis du godt kunne tænke dig at komme endnu tættere på denne skarpe støvle, som har en række af Adidas absolut seneste teknologier, så er det altså bare med at hoppe direkte ind på kampagnesiden.

Ligesom Messi er en unik fodboldspiller, så er Adidas F50 Adizero det også i en støvleverden, hvor den med sine blot 156 i mikrofiber-udgaven sætter helt nye standarder for, hvor let en fodboldstøvle kan være, og med Adidas MiCoach sætter Adidas også nye standarder for, hvad man kan måle og registrere, og Adidas F50 Adizero er selvfølgelig kompatibel med Adidas MiCoach

adidas, adidas F50, adizero, messi, fc barcelona

Hvis du har lyst til at komme meget tættere på Lionel Messi og hans Adidas F50 Adizero, så er det bare med at hoppe ind på vores kampagneside særligt dedikeret Lionel Messi og hans lækre støvle. Hvad synes du om Adidas F50 Adizero Messi? Og tror du, at Messi fortsat vil vise sine genialiteter i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.