Puma lancerer nu en helt eksklusiv udgave af Puma King, der ikke kun er lækker at se på, men som også er helt unikt samlerobjekt, hvor der kun bliver lavet 999 par på verdensplan. Du kan se meget mere til den sjældne støvle lige her.

Hvis du ikke er så meget til den farverige og eksplosivt dekorerede Puma Powercat 1 Graphic, som Puma løftede sløret for tidligere i dag, så kan det være, at denne Puma King Lux mere falder i din smag med dens utvivlsomme elegance og ubenægtelige aura af ren og skær klasse. Dette er en støvle for den kræsne kender, der elsker støvler og elsker eksklusive og simple støvler.

For ligesom vi tidligere har set det fra bl.a. Nike med deres Mercurial Vapor XV, så er denne Puma King Lux stærkt limiteret, og faktisk bliver den kun lavet i 999 eksemplarer på verdensplan, så der er tale om et samlerobjekt fra Puma, hvis man får fingrene i denne særdeles lækre læderstøvle.

Skal du have den nye Puma King Lux? Du kan allerede nu bestille den lige her - pris.

Som en lækker detalje har Puma givet hver eneste støvle et nummer, så når man modtager denne lækre støvle, vil man kunne kigge indeni skoen og se med guldskrift lige præcis hvilket nummer man selv er, og dermed vil man for alvor være en del af den stolte tradition som Puma King besidder.

Og det er en historie som går langt tilbage, og bl.a. har den tidligere brasilianske legende Eusebio spillet i støvlerne dengang han i 60'erne og 70'erne berigede fodboldverdenen med sit unikke fodboldspil. I dag er det spillere som Yaya Toure og Mikel Arteta, som vi ser optræde i den lækre Puma King.

Skal du have den nye Puma King Lux? Du kan allerede nu bestille den lige her - pris 1839 kr.

Og med denne Puma-king får man udover et samlerobjekt med en stærk historie også en støvle, som er optimeret til perfektion, og hvor der er kræset for detaljerne. På overdelen finder man et helt unikt blødt kængurlæder, der giver et præcist touch på bolden, og et fit som er hel tæt og unikt lige præcist til ens fod.

Beskyttelsen er der også styr på i denne Puma King, hvor der er en stærk hælbeskytter, der sikrer støvlen den nødvendige stabilitet, og som samtidig gør, at man er beskyttet, hvis man skulle blive sparket ned bagfra af en fremadstormende modspiller.

Skal du have den nye Puma King Lux? Du kan allerede nu bestille den lige her - pris 1893 kr.

Der er ingen tvivl om, at denne Puma King Lux vil stå godt i enhver fodboldsamling og klæde enhver fodboldspiller på grønsværen. Det er en eksklusiv støvle, hvor der er kræset for detaljerne, og støvlen er lavet af det ypperste og blødeste kængurulæder, der giver et lækkert og præcist touch på bolden og skaber en støvle, som selv efter at have været på markedet i snart 50 år stadig kan være med på det allerhøjeste niveau.

Den nye Puma King Lux er en helt eksklusiv og lækker støvle, og med kun 999 par på verdensplan, så gælder det om at være hurtig ude, hvis man vil have fingrene i denne helt særlige støvle. Hvad synes du om Puma King Lux? Kunne du godt tænke dig at have den til samlingen? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.