Det har garanteret været en hård sæson, hvor der er blevet knoklet stenhårdt på fodboldbaner rundt omkring i Danmark, og det skal belønnes, så derfor kan du resten af sommeren forkæle dig selv eller en du holder af med et af vores mange sommertilbud.

Du har sikkert svedt, kæmpet og knoklet for dit hold i løbet af sæsonen, og hvad enten det har båret frugt i form af sejre eller blot har ført til nederlag, så er det ved at være tid til at slappe lidt af, og forkæle dig selv inden den kommende sæson går i gang igen og byder på endnu mere hårdt arbejde.

Skal du forkæle dig selv med et sommertilbud? Så kan du se meget mere lige her.

Derfor har vi her i Unisport blændet op for en lang række særdeles gode sommertilbud, så du kan få lidt fortjeneste for dit hårde arbejde. På en lang række af vores lækre produkter giver vi dig helt op til 80 % rabat, og på den her Nike - Mercurial Vapor IX ACC FG Lilla/Grøn kan du få 40 % rabat.

Du kan for eksempel få den lækre kontrolstøvle Nike CTR 360 Maestri III i grøn/hvid til halv pris, og det er vel og mærke en støvle, som vi har set den italienske superstjerne Mario Balotelli foretrækker fremfor den helt nye Nike Hypervenom Phantom.

Skal du forkæle dig selv med et sommertilbud? Så kan du se meget mere lige her.

Et andet tilbud, der nok skal komme dig til rigtig god gavn er den superlækre Select Super Brilliant, der er den absolut topfodbold fra Select, som du kan få for kun 349 kr. med en besparelse på 56 pct.

Du kan også finde Nike Mercurial Vapor IX CR7 med 40 pct. rabat, og det var blot et lille udpluk af de rigtig mange spændende tilbud, vi lige nu har på siden.Du kan finde mange flere lækre støvler, trøjer og fodbolde til rigtig gode priser lige her. Værsgo - du har fortjent det!

unisport,

Vi fejrer sommerferien med en række rigtig gode tilbud på en lang række trøjer og støvler. Er der noget af det, du godt kunne tænke dig at nyde sommeren med? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.