Det er efterhånden en kendsgerning, at sommeren er over os og i år har vejrguderne så sandelig også forkælet Danmark med flot vejr. Det betyder, at flere og flere får tiden til at gå udendørs og endnu flere tager en tur på stranden. Vi har i den anledning pakket den ultimative strandtaske, som du kan få et kig ned i her.

Vi kender det allesammen. Sommeren nærmer sig og en ferie lige så. For nogle betyder det også, at de må tage afsked med deres elskede fodbold for en stund, men det er der bestemt ingen grund til i år. Vi har nemlig samlet den ultimative ferie-/rejsetaske, som du kan have med over det hele og som indeholder alt, hvad du har brug for, når du skal have dit fodboldfix.

Det kan være, at du skal til udlandet. Det kan være du skal i sommerhus, og det kan jo være, at du bare har lidt langt til stranden. Uanset hvad, så skal du ikke gå ned på underholdningen på turen og derfor kan du jo eksempelvis pakke din Apple iPad og så kan du spille et fodboldspil eller to, eller bare surfe rundt på nettet. Er du mere til det skrevne medie, kan du nappe enten Goal eller FourFourTwo, så du kan læse dig klog på hvad, der rører sig i fodboldverdenen lige nu.

Du kan også zone helt ud med et par af dine yndlingstunes på din Apple iPhone, der gør det nemt og bekvemt at lytte til sin yndlingsmusik. Lyden skal selvfølgelig også være helt i top og med et sæt høretelefoner fra Beats by Dre, får du både komfort, skarpt design og sprød lyd.

Så langt så godt. Men hvad har du egentlig på? Det kan vi godt fortælle dig og vi starter nedefra. Når det kommer til stil og mode, så er italienere kendt for at have fat i den lange ende og dem kan du trygt sætte din lid til. Helt præcist kan du sætte din lid til disse Diadora Titan Sneakers, der præsterer at kombinere et sporty look med et old school og stilsikkert look. Den perfekte sommersko? Måske. Det er i alle fald et rigtig godt bud.

Når nu den står på strandtur, er et par friske badebukser naturligvis en nødvendighed. Nike GF Retro Team er nogle af de fedeste, vi kan hitte på, og så matcher de de førnævnte sneakers ret godt. Der er lommer i siderne og bag på, så du kan have de vigtigste ting på dig. Over hovedet trækker du en elegant polo, der er uundværlig i sommerheden. Ikke nok med at den ser knivskarp ud, så kan du altid slå kraven op i bedste Cantona-stil, når solen bliver lidt for hård mod nakken.

Du skal selvfølgelig ikke kunne ligge og slappe af på stranden; der skal også spilles noget fodbold. Der er dog ikke brug for det helt store udstyr, når der som oftest er tale om selvtræning, men derimod blot de mest nødvendige ting. Støvler bliver der brug for og lige nu er det Nike Hypervenom, der trækker overskrifterne. Ferie eller ej, så er vabler noget af det mest ærgerlige, hvorfor det er en god idé af lægge et par Trusox i tasken. Så slipper du for dem.

Skal der noget andet i tasken? Så kan du altid drible forbi vores Fodbold365-side, hvor du finder vores store udvalg af modetøj, sneakers og andet godt.

Har du pakket din taske til sommerferien endnu? Havde du noget helt andet i, end vi havde i vores? Lad os høre hvad du må og skal have i din taske, når du holder sommerferie i kommentarfeltet lige herunder, men husk, at du også er velkommen til at smide en kommentar på vores Facebook eller Twitter.