Der vil altid være store forventninger til Spartak Moskva, og nu har klubbens fans fået en smag på, hvad der er i vente til den kommende sæson med to helt nye trøjer, hvor den sorte farve gør et stærkt comeback.

Spartak Moskva vil altid have en god portion forventninger klæbende til sig, og uden et mesterskab siden 2001, så er de forvente fans ved at være sulten efter igen at kunne lade sig krone som de bedste i Rusland. Men kampen er om titlen er hård og brutal som den russiske vinter, og derfor skal man være godt klædt på, hvis man vil vinde, og det er Spartak Moskva med to helt nye trøjer.

Hjemmebanetrøjen som Michael Laudrups tidligere klub skal have på bliver i klubbens klassiske røde og hvide farver, som også er baggrunden for klubbens russiske kælenavn "krasno belye", der betyder de røde og hvide. Men i år har de røde og hvide farver fået følgeskab af en elegant sort farve, som man finder på ærmet og i kraven.

Du kan allerede bestille Spartak Moskvas nye trøjer lige her - priser fra 549 kr.

Hvis man har godt styr på den russiske storklubs-historie, så vil man også være opmærksom på, at der er tale om et historisk comeback til den sorte farve, hvor Spartak havde sorte shorts til deres rød/hvide hjemmebanetrøje fra 1938-1952, hvor klubben sikrede sig tre mesterskaber og fire ligacup-sejre.

Du kan allerede bestille Spartak Moskvas nye trøjer lige her - priser fra 549 kr.

Og i forsøget på at genrejse den traditionsrige klub er også udebanetrøjen i den klassiske sorte farve, der giver minder om tidligere tiders storhed. Men for at man ikke skal være i tvivl om, hvilken klub man repræsenterer, så er der også blevet plads til en stor rød stribe på midten af trøjen, hvor klubben stolte logo er at finde i midten.

Du kan allerede bestille Spartak Moskvas nye trøjer lige her - priser fra 549 kr.

Yura Movsisyan, Martin Jiranek, Martin Stranzl og Roman Paluchenko har sammen med resten af Spartak Moskva fået helt nye trøjer til den kommende sæson. Hvad synes du om trøjerne? Hvilken er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.