Nye PUMA-støvler | Bliv klar til at paralysere

03.10.2018

Skrevet af Zlatko

The hustle never ends! Den nye PUMA Stun Pack er inspireret af de kolde og mørkere dage, som finder sted i de lange vintermåneder. Det er øjeblikket, hvor spillerne skal arbejde endnu hårdere og presse deres grænser og spil til nye højder. Det er øjeblikket, hvor ingen udfordring er en forhindring.

Hvis jeg siger mørkere dage, så tænker du måske allerede på regnfulde og kolde dage. Hvis dette var dine første tanker, så er du måske ikke helt galt på den især, hvis du bor i Skandinavien, da det er normale hverdage igennem hele vinteren. Den nye PUMA Stun Pack giver Future- og ONE-støvlerne en ny blå og sølv kombination, som helt klart paralyserer folk, når de ser dig spille i dem.

Den nye PUMA Stun Pack bliver synlig på banen, da nogle af de bedste i spillet kommer til at vise dem frem på de allerstørste stadioner i verden. Du kommer nok til at se spillere som Reus, Suárez og Griezmann ødelægge forsvaret op i deres Future-støvler. Mens Agüero, Balotelli og Lukaku kommer til at dominere feltet med styrke og vanvid. De kommer alle til at paralysere modstanderne og fans, når de viser deres evner og vilje til at arbejde hårdt hele dagen, hver dag.

PUMA Future Stun Pack

Den nye Stun pack Future-støvle handler om snefulde og kolde dage. Future-støvlen er lavet med en sølv overdel, sål og hæl, mens mørkeblå detaljer er synlige imellem 2.1 NETFIT. Derudover er de blå detaljer også synlige på evoKNIT-sokken, hvilket fuldender det iskolde look. Som altid sætter PUMA fokus på 3 nøgleområder: Adapt, Accelerate og React, som alle giver dig en fordel, når du skal overraske modstanderen. NETFIT-teknologien give dig muligheden for at snøre dine støvle på din helt egen måde, så støvlerne tilpasser sig din spillestil. RAPIDAGILITY-sålen er lavet til at give dig fordelen, når du skal lave skarpe vendinger, eller når du skal løbe hurtigt. Til sidst giver evoKNIT-sokken dig den støtte, som du har brug for, og det er fundamentet i on-pitch reaktioner.

Fortsætter nedenfor.

PUMA ONE er lavet i en mørkeblå farve med lilla skygger samt en sølv PUMA-Formstripe, hvor inspirationen helt klart kommer fra de uendelige regnfulde dage. Er du på jagt efter ren klasse og det perfekte spil, så er det kun ONE. Støvlen hjælper med at forbedre ethvert aspekt i dit spil og fokuserer på feel, fit og fast. PUMA ONE-støvlen er lavet med en super blød K-læder og tekstureret strike zoner, der giver et bedre touch på bolden. Pasformen er en kombination af FUSEFIT-teknologien og evoKNIT-sokken, som giver en overordnet bedre komfort, lockdown og bevægelighed. RAPIDSPRINT-sålen reducerer vægten, mens farten forhøjes, samt knopsystemet giver dig den stabilitet, som du skal bruge, når du skal lave skarpe vendinger eller sætte en afsluttende spurt ind for at afgøre kampen.

Er du enten Future eller ONE, så kan du paralysere alle fra i dag med den nye PUMA Stun Pack, som nu er tilgængelig hos Unisport.

Se den fulde Stun Pack-kollektion her!