Der er fuld gang i lanceringerne af de helt nye trøjer, men savner du til tider det forkromede overblik, så giver vi dig nu fuldstændig styr på alle trøjer med en helt ny kampagneside, der skal sikre, at du altid er opdateret om de seneste trøje-lancering.

Indrømmet: Det kan nogle gange være lidt svært at holde styr på alle de mange trøje-lanceringer, som der er særligt i denne sommerperiode, hvor alverdens topklubber skifter ham og får sig et helt nyt udseende. Derfor har vi i Unisport forsøgt at gøre det hele lidt mere overskueligt ved at lave en ny kampagne-side, hvor du hele tiden kan holde dig opdateret om de seneste trøjer, der er blevet lanceret, og hvilke vi endnu venter spændt på.

Du kan komme direkte ind på den nye kampagne-side lige her og selv gå på opdagelse i trøje-universet og skabe dit helt eget overblik over de trøjer, som allerede er landet, og som vi endnu venter på. Er du for eksempel Bayern München fan, så kan du se hvordan de tyske mestres trøjer tager sig ud til den kommende sæson og hurtigt vurdere om Schweinsteigers kommende trøje er noget for dig.

Er du mere til spansk fodbold og fx fan af de spanske mestre fra FC Barcelona, så vil du hurtigt kunne klikke dig videre til FC Barcelonas trøjer i et interaktivt univers, hvor du kan komme helt tæt på den nye trøje. Du vil bl.a. kunne se trøjen i en 360 graders rundtur eller nyde de lækre billeder, som vores fotografer har skudt af trøjen. Og kan du slet ikke få nok, så kan du fx også downloade wallpaper til computeren, så du hele tiden kan nyde synet af stjernerne i din yndlingstrøje.

Så er du en sand trøjenørd og måske stor fan af Manchester United, så vil du helt sikkert kunne bruge en masse tid på at undersøge den nye hjemmebanetrøje helt i dybden eller for eksempel se lidt på, hvordan konkurrenternes trøjer tager sig ud i det store interaktive trøje-univers, hvor der hele tiden burde være rigtig gode muligheder for at klikke sig videre og komme helt tæt på alle trøjerne.

Du kan komme direkte til vores nye trøje-univers lige her eller ved at klikke på banneret nedenfor.

nike, adidas, trøjer, unisport, unisportstore

Vi er glade for at have samlet alle vores trøjer i et unikt interaktivt trøjeunivers, hvor du nemt kan få det helt store overblik. Hvad synes du om den nye side? Og hvilken trøje skal du have til den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.