Ny Z.N.E hættetrøje | Ny innovation gør dig hurtigere klar

28.09.2018

Skrevet af Zlatko

Det innovative adidas Z.N.E-sportstøj blev introduceret sidste år, og nu er adidas allerede klar med en ny Z.N.E.-kollektion. Hættetrøjen indeholde en ny lynlås funktion, hvilket gør dig klar endnu hurtigere end før.

Z.N.E.-Hættetrøje

Hvis dette er første gang du hører forkortelsen Z.N.E., så kan du godt glæde dig til at læse mere. Ikke nok med at det er noget af det mest innovative sportstøj på markedet, men det er netop også lige blevet opdateret. Z.N.E. står for Zero Negative Energy, og det vil gøre din oplevelse før og efter kamp endnu bedre. Z.N.E.-Hættetrøjen kombinerer 3 aspekter, som tager dit spil til nye højder. Aspekterne er at reducere lyd distraktioner, undgå visuelle gener og sidst men ikke mindst en behagelig pasform. Lyder som nogle fede ting, adidas!

Ny Z.N.E.-innovation

Den nye hættetrøje har en fed innovation, som gør dig endnu mere klar til øjeblikket, hvor du skal præstere, game day, eller hver en dag. En af de ting man lægger mærke til hos topatleterne er, at de altid er klar til alt, når som helt, hvor som helt. Den nye Z.N.E.-hættetrøje har fået en fast-release lynlås, hvilket betyder at du kan åbne din hættetrøje ved at rive den fra hinanden. Dette vil gøre topatleterne, inklusiv dig, endnu hurtigere klar til opgaverne.

Z.N.E.-hættetrøjen har også fået en opdateret hætte, hvilket tilbyder dig en bedre og mere stilren pasform, mens et blødt stof hjælper med et behageligt fit og look. Hættetrøjen kommer også med Climalite-funktionen, hvilket hjælper med at fjerne sved og fugt fra kroppen, imens materialet holdes ned i vægt.

Bliv klar til at komme endnu hurtigere i zonen. Køb den nye Z.N.E.-kollektion hos Unisport fra i dag!

Se alle vores Z.N.E.-produkter her og find dit næste look.