... utrolig svær at finde. Derfor har vi i Unisport fået hjælp af en mystisk Mercurial mand, der er ankommet i en Porsche og har afleveret det eksklusive par støvler til Joltter og peget på en vinder. Følg med i hvad der sker lige her.

Indrømmet! Det har været langt sværere end vi nogensinde havde drømt om, at finde en vinder af det helt eksklusive par Nike Mercurial Vapor XV R9, der kun findes 15 par af i hele verden. Vi har haft så mange utrolig kvalificerede og interesserede deltagere, at det har været næsten umuligt at udpege en vinder.

Så vi har fået lidt hjælp, og derfor har vi tilkaldt en mystisk Mercurial mand til at træffe afgørelsen om hvem af deltagerne, der skal have det helt eksklusive par støvler, der kun findes 15 af i hele verden. Og den mystiske Mercurial-mand er i bedste Mercurial-stil ankommet klædt helt i sort i en hurtig Porsche og har leveret støvlerne til Joltter med et navn på vinderen. Og den vinder...

...bliver ikke helt afsløret endnu. Men vi er ved at nærme os den absolutte afgørelse, og det kan derfor betale sig at følge med i morgen, når vi finder ud af, hvilket navn den mystiske Mercurial mand har peget på blandt de deltagere, der i går deltog i vores Google-hangout event og kom med deres begrundelser for, hvorfor de netop skulle vinde støvlerne. Gik du glip af eventet, kan du gense det lige her:

Det bliver i morgen vi viser en video med den mystiske Mercurial mands afgørelse. Dermed bliver det helt officielt, hvem der vinder par nr. 13 af Nike Mercurial Vapor XV R9.

Vi tør næsten ikke kigge med, når vi i morgen fredag viser en video med den mystiske Mercurial mands afgørelse af, hvem der skal eje det unikke og helt eksklusive par støvler. Tør du? Som altid er du meget velkommen til at dele dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.