Liverpool FC er ved at være helt klar til den kommende sæson, og i kampen om mere succes og hæder til klubben, løfter de i samarbejde med Warrior sløret for den helt nye tredjetrøje med et par skarpe farver og et selvsikkert udtryk.

Det er ikke lang tid siden, at vi kunne løfte sløret for Liverpool nye udebanetrøje, og nu fortsætter Warrior og Liverpool trøje-oprustningen med lanceringen af en helt ny tredjetrøje, der er mindst ligeså modig og nyskabende som udebanetrøjen.

Trøjen er lavet i et frisk design med en hidtil uset kombinationen af sort, lilla og hvid. Det giver en trøje, der stråler af selvtillid, og dermed viser Liverpool og Warrior, at de er klar til at tage kampen op i den kommende sæson af Premier League, hvor Brendan Rogers skal forsøge at lede sine tropper helt op i topstriden om det eftertragtede engelske mesterskab. Derfor er det også det selvsikre engelske ord "Rise", der betyder at rejse sig, som er overskriften for trøjelanceringen.

Hvor langt op Liverpool kan komme, skal lidt endnu stå hen i det uvisse, men det bliver helt sikkert værd at følge de sorte, lilla og hvide farver på skuldrene af stjerner som Steven Gerrard og danske Daniel Agger, der sammen med resten af holdet skal vise, at det ikke kun er i trøjedesignet at Liverpool er modige, men at det også gælder på banen.

Trøjerne er produceret i materialet WarTech, der skal holde en tempereret og tør ved at transportere fugt og sved væk fra huden. Det gør trøjen meget behagelig at dyrke motion i, og derudover er den grundet sin gode ventilation også rigtig god, hvis man godt kan lide at vise det traditionelle Liverpool-logo frem i hverdagen.

Er du Liverpool-fan så vil denne trøje helt sikkert være værd at føje til samlingen med dens unikke design og skarpe farver, og trøjen kan fås både i børne og voksenstørrelser og også i langærmet.

Skal du have den nye Liverpool trøje? Du kan allerede nu forudbestille den nye tredjetrøje lige her med en forventet levering i starten af August - priser fra 399 kr.

Traditionsklubben Liverpool er ved at være klar til den kommende sæson med en helt ny tredjetrøje. Hvad synes du om trøjen og designet? Er det en trøje, du skal have til samlingen? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.