Det er ikke mere end et par dage siden, at Brasilien vandt Confederations Cup med en knusende 3-0 sejr over Spanien i finalen, og Nike fejrer nu denne triumf med en kort men intens og fængende video, der viser, hvilket helt særligt fodboldland Brasilien er.

Brasilien er et land der lever og ånder fodbold. Fra gaden i Brasilia, til stranden i Rio De Janiero og til kampene på det sagnomspundede og legendariske Maracana, så er det en nation, der er født med en indædt og brændende passion for fodboldspillet.

Den glæde, begejstring og det ansvar det også er at iklæde sig den gule og grønne nationaldragt viser Nike med en ny kort film, der fejrer det brasilianske landshold, der søndag aften sikrede sig en stor triumf med 3-0 sejren over de forsvarende verdens- og europamestre fra Spanien.

Filmen viser også hvilke forventninger og forhåbninger, der hviler på skuldrene af de brasilianske helte, når de skal forberede sig maksimalt på at forsøge at hente den helt store triumf, når verdensmesterskaberne i fodbold bliver skudt i gang til næste sommer i Brasilien.

I filmen ser vi de brasilianske stjerne Neymar jr, David Luiz og Thiago Silva samt træner Luiz Felipe Scolari i de intense forberedelser til Confederations Cup, hvor hele verden ventede spændt på at få et forsmag på, hvor stærkt det her Brasilien hold er, og om de kan tilføje samba-landet en 6. VM-triumf.

Med de spillemæsige takter vi så under Confederations Cup, og den intensitet og fodboldpassion som filmen viser, så er der i hvert fald alt mulig god grund til at have høje forventninger til de brasilianske verdensstjerner til næste sommer.

Brasilien er et særligt fodboldland med en brændende passion for fodbold og en historie, der bevidner dette. Tror du, at det brasilianske landshold kan vinde VM til næste år? Og hvad synes du om videoen som Nike har lavet? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.