Med Nikes FC247-kollektion kan du til hver en tid kontrollere spillet hvad enten du spiller på kunstgræs, indendøre eller på asfalt i gården, og hvis du har teknikke til at stråle som en sol, så lancerer Nike nu et række helt nye og skarpe farvevarianter, der passer præcis til dit spil

Fodbold er et fantastisk spil, og det er altid en fornøjelse at hive fat i bolden og få gang i legen, og hvis man står og skal til at lave bold-lækkerier, så er det noget så irriterende, hvis ens støvler ikke passer til underlaget. Med FC247-kollektionen sørger Nike for at man altid har en støvle, der passer til underlaget og det er hvad enten man render rundt på kunstgræs, indendøre eller nede i gården.

Og Nike virker til at være i et rigtig godt humør for tiden, for nu lancerer de tre friske farver af de klassiske og meget forskellige støvler Bomba II, Lunargato II og Elastico, der allesammen får en sommerlig og frisk overhaling, der efterlader tre knivskarpe og friske støvler, som vi tager et blik på her.

Nike Lunargato II skal du have på fødderne, når du skal ned i gården og spille street-fodbold. Det er en støvle, som er født til at være hurtig, adræt og til at styre de små driblinger, de hurtige retningsskift og den overlegne boldkontrol til hver en tid.

Det er en støvle, der er gennemprøvet og udviklet i forhold til den første version, og nu forkæler Nike os med en frisk farvevariant, som vil stå knivskarpt i solens lys. Med friske neon-farver kombineret med elegant sort leverer Nike en variant, der helt sikkert nok skal skaffe sig opmærksom.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Lunargato II lige her med en forventet levering i starten af juli - priser fra 594 kr.

Og hvis støvlen ikke får opmærksom på grund af farven, så får den det i hvert fald pga. dens kvaliteter. På indersiden af støvlen og på forfoden finder man et utroligt blødt og lækkert læder, der er blevet væsentligt forbedret i forhold til den første udgave af Lunargato. Det nedsætter tilspilningsperioden gevaldigt og sikrer et komfortabelt og personligt fit.

På midterfoden finder man et dynamisk mesh-materiale, der først og fremmest sikrer fri bevægelse og god åndbarhed for foden. Samtidig sørger det for, at holde din fod fast på de nødvendige områder. Det er naturligvis vigtigt, at foden kan bevæge sig frit, når der spilles streetfodbold, men endnu vigtigere er det, at foden holdes fast, da det ikke er nogen særlig sjov oplevelse at falde på asfalt.

Asfalt er også et noget hårdere underlag for led og knæ end græs for eksempel er. Det er også blevet taget med i overvejelserne i designet af denne støvle. Nike har lånt den meget spændende Lunarlon-skum fra deres løbesko, der næsten ingenting vejer, men som har en fantastisk evne til at absobere stød og slag. Det har Nike placeret i området omkring hælen, hvor det er mest nødvendigt.

Sålen på Nike Lunargato II drager inspiration fra Elastico Pro II, hvor den også har en flex-zone i forfoden, der gør hurtige vendinger og bevægelser nemmere. Sålen er en blanding af sildebensmønstre og prikker, der sikrer greb i alle retninger.

Alt i alt får man med Nike Lunargato II en virkelig god støvle specielt udviklet til, at du kan tage kampen op i gaden eller gården, når der er en bold og et par mål i nærheden. Men bevæger man sig lidt væk fra asfalten og finder en kunstgræsbane eller et lignende kunstunderlag, så skal man da også have en støvle specielt til det formål, og den tager vi et kig på lige her.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Lunargato II lige her med en forventet levering i starten af juli - priser fra 594 kr.

Nike Bomba Finale II er beregnet til at man kan folde sig ud og vise sine kvaliteter med bolden på turf og kunstgræsbaner. Det er en støvle, som giver maksimalt greb og kontrol på et underlag, der ellers kan være svært at stå fast på.

Støvlen er samtidig udviklet med en række af Nikes seneste teknologier for øje, og for at man også kan være helt opdateret på sommerens farver lancerer Nike støvlen i en skarp, elegant og lækker blå farve med gule nuancer, der gør skoen ligeså frisk at se på, som den er at spille i.

Du kan allerede nu bestille Nike Bomba Finale II lige her - priser fra 679 kr.

For der er ingen tvivl om, at det er en støvle, der er født til at spille fodbold. Først og fremmest er de værd at bemærke, at Nike har implementeret deres ACC-teknologi på overdelsmaterialet. Det står for All Conditions Control og sikrer dig, at du får det samme greb i bolden i våde vejrforhold, som du har i tørre. Dog skal du ikke være bange for, at effekten aftager efter brug, da det ikke er en coating, men faktisk er det indarbejdet i produktionen af materialet.

Og ligesom vi ser det på en masse af Nikes absolutte topmodeller, så er materialet der bliver anvendt Nike Skin, der er et nyt enormt let, fleksibelt og åndbart mikrofibermateriale. Det er oplagt til brug på fodboldstøvler, og det former sig rigtig godt efter din fod, og du får derfor både et godt, tæt fit og en glimrende føling med bolden, hvilket er helt essentielt, hvis man vil få det maksimale ud af sit talent.

En af de vigtigste elementer på en fodboldbane er at have et præcist og knaldhårdt spark, og det har Nike haft for øje i udviklingen af snøren, hvor man har valgt en assymetrisk snørring, der giver en langt større og renere sparkeflade. De små uddybninger i overfladen skaber ekstra friktion mellem støvle og bold, og det giver rigtig gode muligheder for at sætte skru i bolden.

Helt centralt ved denne sko er knopsystemet. Omkring forfoden har Nike placeret en række koniske knopper, der skal hjælpe i de hurtige rotationer på banen og dem har de kombineret med aflange, blade-lignende knopper, der griber godt i banen, når der skal accelereres.

Du kan allerede nu bestille Nike Bomba Finale II lige her - priser fra 679 kr.

Men skulle man være så uheldig, at det bliver regnvejr, og er man nødt til at rykke fodboldspillet indendøre, så har Nike også en sko, der passer lige til lejligheden, og selvom vi selvfølgelig ikke håber, at det bliver nødvendigt at rykke indedøre, så tager vi alligevel et kig på en sko, der faktisk gør det værd at rykke væk fra solen for en stund.

Nike Elastico Finale II er en fodboldstøvle, som er designet til den teknisk stærke spiller, der elsker at rykke indendøre og spille klassisk indendørs fodbold eller futsal. Støvlen er beregnet til at man kan lave snævre små driblinger og hele tiden have den maksimale føling med bolden, der gør, at man kan overliste modstanderne.

Nike Elastico Finale II har hurtigt vist sig som en favorit, og den er blandt andet blevet spottet på fødderne af Barcelona-stjernen Andres Iniesta, og hvis man kan "nøjes" med en sko, der er god nok til den spanske landsholdsstjerne, så lancerer Nike deres nye Elastico Finale II i en skarp og frisk orange og gul farvevariant, der nok skal lyse lidt op i indensdørshallen.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Elastico Finale II lige her med en forventet levering i starten af juli - priser fra 595 kr.

Ligesom vi så det på Nike Bomba Finale II, så er denne støvle også blevet lavet af det enormt lækre mikrofiber-materiale Nike Skin, der er meget fleksibelt og let og virker til at forme sig efter foden for et tæt men behageligt fit. På indersiden har Nike monteret et support-bånd, der holder midterfoden på plads, hvilket skaber en god stabilitet.

Og for at man skal have den maksimale boldkontrol, så er der små fordybninger på overdelen, der er med til at skabe en øget friktion mellem skoen og bolden, hvilket gavner det touch man har. Samtidig er Nike Skin perforeret for at øge åndbarheden, og det gør den meget behagelig at spille futsal i, hvor temperaturen i fodtøjet ellers hurtigt kan stige.

Skoens underdel har også været i fokus for Nike i udviklingen af denne sko. Nike har hørt spillernes bønnerne efter bedre greb på indendørs baner og et forbedret greb i bolden, når der dribles med sålen. Nike har designet en ydersål, der kombinerer sildebensmønstre og prikkede områder, der sikrer et sublimt fodfæste.

Og langs ydersålen løber en flex-zone, der er ekstremt fleksibel og som giver lynhurtige vendinger på banen. Det et vigtigt våben i indendørs fodbold, hvor tempoet er så højt og reaktionstiden så lille.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Elastico Finale II lige her med en forventet levering i starten af juli - priser fra 595 kr.

Og med denne Nike Elastico Finale II i en frisk gul/orange udgave nåede vi til vejs ende i gennemgangen af de friske nye og meget sommerlige farver til Nikes FC247-kollektion, der sikrer at man altid kan være i maksimal kontrol - uanset hvordan underlaget ser ud.

Kunne du godt tænke dig at opleve meget mere til Nikes FC247-kollektion, så kan du gå på opdagelse i vores kampagne-side lige her du kan også gense Jakobs interview med Colin Eder fra Nike, der fortalte om hele FC247-kollektionen samt hver enkelt sko, da de nye versioner blev lanceret tilbage i marts.

Her på redaktionen er vi svært begejstrede for Nikes FC247-kollektion i de helt nye farver, og vi ser frem til at få gang i fodboldspillet lige meget hvor vi befinder os (næsten). Hvad siger du til de nye farver til FC247-kollektionen? Skal du have en af støvlerne på fødderne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.