De tre kommende dage her på siden kommer til at foregå i et hektisk tempo, hvor vi vil løfte sløret for en masse nye støvler, fodbolde og lidt til. Her får du det forkromede, forgyldte og altoverskyggende overblik, som forhåbentlig vil give dig en forsmag på, hvad du har i vente i de næste dage.

Vi skal blandt andet præsentere den seneste farvevopdatering fra Nike, der går under navnet "Stealth Pack" og når du ser på billederne herunder, kan du nok godt gætte hvorfor. De er nemlig alle overvejende sorte og det er der helt sikkert mange, der vil sætte pris.

Nike Hypervenom Phantom er en af årets allermest spændende nyheder, og vi har allerede set den uforudsigelige og giftige støvle på fødderne af det brasilianske vidunderbarn Neymar jr., der har vist at støvlen sagtens kan finde vej til netmaskerne. Og mon ikke at vi også snart vil se alverdens stjerner iklæde sig denne meget stilede sorte Hypervenom med et elegant rødt logo. Vi spår den Hypervenom i sort til at få rigtig stor succes.

Nike Mercurial Vapor IX slår sig op på Explosive Speed og oftest går det hånd i hånd med en endnu mere eksplosiv farvevariant. Det er dog ikke tilfældet på denne, da den seneste udgivelse er landet i tråd med "Stealth Pack" og vi kommer derfor til at opleve stjerner som Cristiano Ronaldo og Eden Hazard i en langt mere afdæmpet farvevariant, end vi er vant til. Den er så tæt på blackoutet, som den kan komme det og det ved vi, har været meget efterspurgt.

Nike CTR360 Maestri III er målestokken for kontrol på støvlemarkedet og det virker da også til, at Nike har fuldstændig og aldeles styr på deres designteam. De har nemlig ramt imponerende flot plet med denne, næsten, helt sorte farvevariant, der kommer til at tørne ud side om side med Mercurial i "Steath Pack". Vi glæder os usandsynligt meget til, at fodboldsæsonen starter op igang, men vi glæder os mindst lige så meget til at se Wilshere, Iniesta og Balotelli i støvlerne.

Nike Tiempo Legend IV er i og for sig en meget klassisk støvle, men det har ikke holdt designteamet bag den til at eksperimentere lidt med farverne fra tid til anden. Det er dog ikke tilfældet i denne omgang, hvor budskabbet er klart; sort er det nye sort. Helt sorte er efterhånden en sjældenhed på støvlemarkedet, men den nye "Stealth Pack" tager os tilbage til en tid, hvor sort var det eneste. Glæd dig til den fulde offentliggørelse senere på dagen.

Du kan også se frem til se, hvilke bolde der skal bruges i denne kommende sæson europæiske fodbold. Adidas står nemlig klar i kulissen til at præsentere deres Europa League- og Champions League-fodbolde og de er vanen tro knivskarpe. Som om der ikke var nok at glæde sig til, når Guardiola skal forsvare Bayern Münchens trone på den europæiske scene, så skal vi også glæde os til at se, om der er lige så mange mål i de nye bolde, som i deres forgængere.

Nike har også nye fodbolde, de vil præsentere os for og som sædvanlig lanceres de under mottoet "The World' Best Football". Der er naturligvis tale om de nye kampbolde til Premier League, La Liga og Serie A og som altid glæder vi os svært meget til at fortælle alt om dem. Og tro os, der er nok at tage fat på. Virkelig. Vi er ikke engang halvvejs i denen skrivelse, så du kan trygt tage en vandpause eller lignende, inden vi tager hul på næste etape.

Dagene kommer til at være sprængfyldt med dugfriske lanceringer og vi kommer til at byde velkommen til den blot tredje farvevariant til Adidas Nitrocharge 1.0. Den er designet i en helt mørkegrøn farve med hvide Adidas-stiber på siden og den allerede ikoniske Energysling på forfoden i den iøjenfaldende, neongule farve.

Som vi er blevet så vant til det med Adidas, så lander deres støvler som oftest i en blackoutet variant på et eller andet tidspunkt i den givne støvles levetid. Nu er turen kommet til den fjerde generation af Adidas F50 Adizero, der kommer i en kulsort udgave og bliver den bare halvt så populær som de seneste års blackouts, så bliver den meget, meget populær. Glæd dig!

Er vi ved at være færdige? Nej. Vi skal nemlig også byde velkommen til yderligere en Adidas-støvle. Det er Adidas Predator LZ II Hvid/Rød, der er en støvle til spilleren, der skal have maksimal kontrol i alle spillets facetter, hvad enten det er tæmninger, driblinger eller skud. En støvle der allerede står bomstærkt på støvlemarkedet, og som nu også komme til at stråle i en hvid/rød version.

Der er blevet spurgt meget på nye farvevarianter til Nikes FC247-kollektion og nu kan vi omsider løfte sløret for dem. Bomba Finale II, Lunargato II og Elastico Finale II får alle en ny omgang farver og dem kan du glæde dig til at opleve helt tæt på, når vi på tirsdag blænder op for den fuldendte offentliggørelse.

Du har måske spekuleret på, hvor Puma befinder sig i dette virvar af lanceringer, men du kan være helt rolig, for de vil også være med. Den nye Evospeed 1.2 anmeldte Jakob for nylig og nu kan du opleve den i en helt ny farvevariant med hvide og røde nuancer. Det bliver den farve Sergio Agüero og Radamel Falcao snørrer om fødderne, når sæsonen starter op og mon ikke sidstnævnte er meget tilfreds med den kombination, da den kommer til at stå skarpt til Monacos sæt.

Vi slutter af på flot og elegant vis med en dobbeltlancering fra Adidas' Adipure-kollektion. Det er den tidsløse klassiker 11Pro, der lander i en ny farvevariant, hvor der på flotteste vis kombineres hvid, sort og guld og skulle man tro, at det var nok, kan man godt tænke om igen. Adipure 11Pro SL vil nemlig også gerne være med og den ultralette kængurulæderstøvle lander således i en blackoutet udgave. Bliver det meget bedre? Vi tror det ikke.

Nu kan du godt trække vejret igen; vi er nemlig nået til vejs ende. Næsten. Du skal nemlig huske på, at dette kun var forsmagen; vi kommer nemlig helt tæt på de mange lanceringer i den nærmeste fremtid. Hvilken glæder du dig mest til? Smid din kommentar i boksen herunder eller gør det på Twitter eller Facebook.