De danske mestre fra FC København præsenterer i dag deres nye hjemmebanetrøje, som de skal bære i jagten på det 11.mesterskab samt succes i Champions League, og Adidas har udrustet løverne med en klassisk og elegant trøje i klubbens ikoniske hvide og blå farver. Se den nye trøje her.

Det er ikke mere end to måneder siden, at FC København blev kåret som danske mestre for 10.gang i klubbens historie, men allerede nu er fokus rettet mod den kommende sæson, hvor nyindkøbet Marvin Pourié, stortalentet Nicolai Jørgensen og de andre FCK-profiler skal på jagt efter mere succes til københavner-klubben, og i bestræbelserne på at hente mere metal, kan FCK i dag præsentere deres helt nye hjemmebanetrøje.

Skal du have fat i den nye FCK-trøje? Du kan bestille trøjen lige her - priser fra 499 kr.

Ikke overraskende er det en trøje i den klassiske og elegante hvide farve med et strejf af mørkeblåt, som det har været repræsenteret på FCK's trøje, siden klubben blev dannet i 1992 som en sammenslutning mellem KB og B1903 og allerede vandt mesterskabet i 1993 og varslede begyndelsen til noget stort. I klubbens historie er det blevet til 10 mesterskaber, og derfor er det også blevet plads til to stjerner over det klassiske FCK-logo, da fem mesterskaber giver ret til at bære en guldstjerne.

Trøjen er helt simpel og udstråler den elegance, som FCK gerne vil udvise, og som har været altdominerende i de sidste mange års trøjedesign fra københavnerne. Det er et stilrent design, som man sagtens vil kunne bære både på både på gaden og på grønsværen, og som man passende kan vise frem, når FCK åbner den nye sæson i Aalborg mod AaB.

Skal du have fat i den nye FCK-trøje? Du kan bestille trøjen lige her - priser fra 499 kr.

Men selvom det er det simple og minimalistiske, der er fundamentet for denne trøje, så er der stadig blevet plads til en række lækre detaljer, som gør denne trøje værdig til en mesterklub. Trøjen er lavet i Adidas Climacool materiale, der er et let og meget åndbart materiale, der giver et godt fit på kroppen, og som samtidig også sikrer, at kroppen hele tiden kan bevare en god temperatur.

Og for at sikre, at løverne fra FCK ikke koger helt over har Adidas indkorporeret et særligt net ved skulderen, der udover at virke meget stilrent og elegant også giver den maksimale ventilation til kroppen. Dette net er blot en af de mange detaljer, som er med til at give trøjen dens luksuriøse finish.

FCK har i Adidas fået en god samarbejdspartner, og den tyske sportsgigants klassiske striber løber ned af ærmerne og de blå farver står stærkt til den rene hvide farver. På brystet er de blå farver også broderet i form af klubbens logo med den karakteristiske løve i midten. I øvrigt er det værd at bemærke, at det nu bliver sodavanden Carslberg Sport, som der bliver reklameret med på maven.

Med denne nye trøje indleder FCK for alvor jagten på flere trofæer og dansk og europæisk succes, og det bliver spændende at se, om det bliver til succes for de danske mestre iført den nye trøje, og hvordan københavnere reagerer på tabet af sidste års komet Andreas Cornelius.

Skal du have fat i den nye FCK-trøje? Du kan bestille trøjen lige her - priser fra 499 kr.

adidas,

FC Københavns trøje har været længe ventet, og nu har Adidas endelig løftet sløret for mestrenes nye trøjedesign. Hvad synes du om trøjen? Er designet en mesterklub værdigt? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.