Du har måske allerede bemærket, at et nyt navn har vist sig på siden, når der skal besvares spørgsmål og kommentarer. Det er vores nyeste tilføjelse til Team Unisport og han går under navnet Munk. Det er hans efternavn og til fornavn hedder han Jakob, så nu er vi tre af den slags.

Du har efterhånden stiftet bekendtskab med Jakob Michaelsen, der er vores allesammens WebTV-vært, støvleguru og debattør uden sidestykke. Derudover kender du nok også godt Jacob Harder, der i et godt stykke tid, har stået for at besvare de spørgsmål, kommentarer og bemærkninger du har haft på siden her, på Facebook og Twitter. Nu tilføjer vi så endnu en Jakob til holdet og ham kommer du fremover til at kende som Munk.

Jakob Munk, han er Arsenal-fan og derfor var det ingen overraskelse, at han valgte The Gunners' trøje, da der skulle skydes billeder. "Dennis Bergkamp" flyver ud af munden på ham, når vi spørger til hans yndlingsspiller og vil du vide hvilken støvle, han sætter sin lid til, når det virkelig gælder, så er det klassikeren over dem alle: Adidas Copa Mundial. Han har også et par Nike Mercurial Vapor Superfly II og hvordan det hænger sammen med førnævnte, tør vi ikke gætte på.

Det kommer fremover til at være Jakob Munk, der vil stå for besvarelserne af kommentarer og spørgsmål her på siden, på vores Facebook og Twitter og det er han mere end godt rustet til. Han har nemlig spillet fodbold i godt 18 år og lige som alle os andre, har han også arbejdet sig igennem sin del af fodboldstøvler. At de to andre på social media-holdet så ikke lige deler hans fodboldmæssige synspunkter, er en anden sag, men mon ikke vi kan få ham på bedre tanker.

Du slipper dog hverken for Jakob Michaelsen eller Jacob Harder, der begge har svært ved ikke at deltage i diskussioner, der har fodbold eller fodboldstøvler som emne. Derfor er det ikke så pokkers meget, du skal vænne dig til, men du skal dog starte med at byde Munk velkommen på ægte Unisport-manér, så han hurtigt kommer til at føle sig som en lige så integral del af holdet, som vi allerede betegner ham som. Derudover skal du ikke være bange for at prøve hans viden af; så puds gerne dine skarpeste spørgsmål af og kast dem efter ham.

Du skal ikke holde igen med spørgsmålene, for vi garanterer, at både Munk, Jay Mike og Harder sidder klar til at besvare dem, men test gerne vores nye mand af med et par spidsfindige af slagsen. Hvad vil du spørge Munk om? Smid det i boksen herunder, eller gør det på Twitter eller Facebook.