Mød den første adidas UEFA Nations League-bold

01.09.2018

Skrevet af Zlatko

Som noget nyt sparker UEFA den nye Nations League-turnering i gang, hvilket kommer til at erstatte venskabskampene, når der ikke spilles om kvalifikation til EM eller VM. Den første kamp spilles d. 6. september og bliver imellem Tyskland og Frankrig. Tjek bolden, de skal spille med, lige her.

Nations League

Ved første øjekast ser det ud til, at Nations League kommer til at give os nogle gode kampe, når kvalifikationerne til EM og VM er sat på hold. Vi kan ikke rigtigt klage over at skulle se Tyskland, Frankrig og Holland spille mod hinanden, samt se Kroatien, England og Spanien kæmpe i en anden gruppe. Men har du stadig en frygt for, at kampene stadig ender med at blive en fuser? Så skal du ikke bekymret. For ved siden af at vinde point til UEFAs koefficientliste, så kæmper nationerne om pladser til den næste EM-slutrunde.

Nation League-fodbold

Men man kan ikke rigtigt sparke en ny turnering i gang uden at have en helt ny bold klar til den. Det er lige netop det, som adidas har sørget for! Den nye adidas fodbold, som er lavet til Nations League er baseret på samme paneldesign som VM-fodbolden, Telstar 18, dog bare med et andet grafisk mønster. Nations League-bolden har fået et farverigt design, med en base af hvidt og sølv. Det farverige design tager inspiration i UEFA Nations Leagues flag-tema, som UEFA har valgt at bruge denne gang.

Er du også oppe at køre over den nye UEFA Nations League? Så bliv klar til turneringen med dine helt egen Nations League-bold. Den er tilgængelig hos Unisport fra d. 1. September.

Køb din Nations League-bold lige her!