Nike lægger hårdt ud her i den anden sommermåned og præsenterer en ny farvevariant til den nyligt offentliggjort Hypervenom Phantom. Støvlen, der er designet til 'A New Breed of Attack', lander nu i en mystisk og fræk kombination af sort og rød, der uden tvivl vil gå rent ind hos de fleste.

Nike Hypervenom Phantom må siges at være blandt årets største og mest overraskende lanceringer i år. Den har ikke været bleg for at påtage sig mærkatet som en støvle til offensive spillere, der kan bidrage med noget uventet og ekstraordinært. Holder man det op imod de spillere, vi indtil videre har set i støvlen, så må det jo siges at holde meget godt vand.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Hypervenom Phantom Sort/Rød her med en forventet levering i starten af august - kun 1529 kr.

Neymar Jr., Wayne Rooney, Danny Welbeck og Robert Lewandowski er blot et fåtal af de spillere, der indtil videre har taget den til sig og skal man tro på Nike selv, vil eksempelvis Zlatan Ibrahimovic også følge trop. Skulle det ske, kommer vi til at se ham og førnævnte i denne nye farvevariant, når de største ligaer i Europa sparkes igang inden så længe og skulle det ikke være nok med at glæde sig til fodbolden, kan man nu også glæde sig til at se disse i aktion.

Nike Hypervenom Phantom er designet med fokus på fit, touch & traction, der med andre ord oversætter sig til pasform, boldføling og greb i banen. Som bekendt tager Hypervenom over for den ikoniske T90-kollektion, der især blev kendt for sit ret brede fit og det ville Nike også tage med på den nye støvle. De har derfor udviklet deres mest anatomisk korrekte læst til dato, der skulle passe til flere fodtyper-, størrelser med mere og kombineret med overdelen skulle de fleste være i stand til at få et komfortabelt fit.

Overdelen er det helt nye materiale, der hedder NIKESKIN, som vi først så på Elastico Pro II. Tanken bag er, at det skal forme sig efter foden og levere et tæt fit, der skal tangere følelses af at spille barfodet. Derudover har det også et meget distinktivt design med en masse fordybninger, der skal skabe friktion mellem støvlen og bolden for at forbedre boldkontrol og føling med samme. Derudover er den også udstyret med ACC-teknologien, der sikrer det samme greb i bolden i våde såvel som i tørre vejrforhold.

Så når vi til grebet i banen og her er det virkelig, at Hypervenom viser sig fra sin stærke side. Den er nemlig designet med agility i tankerne, der på dansk oversættes til adræthed. Det vil Nike gerne fremhæve og det gør de blandt andet ved hjælp af den nydesignede ydersål. I forfoden er storetåen adskilt fra resten af sålen, da du bruger denne til at navigere og sætte af, hvilket giver dig en langt større bevægelighed i afsættet, når du vil lave det uventede retningsskift.

Knopperne kender du; og så alligevel ikke. Rundede knopper er ikke noget nyt på fodboldstøvler, men dem Nike har brugt på Hypervenom er markant smallere end de almindeligvis er på andre modeller. Dette er for, at knopperne penetrerer jorden hurtigere og på samme måde kommer hurtigere ud. Derudover giver de runde knopper den fordel, at retningsskift og vendinger gøres lettere, når knoppere er i jorden, hvilket ikke er muligt med blades.

Den nye farvevariant er næsten lige så giftig som navnet på støvlen og vi ser svært meget frem til at se den i aktion. Næsten lige så meget som vi glæder os til, at fodboldsæsonen starter op igen. Om denne Nike Hypervenom Phantom Sort/Rød kan få samme storslåede debut som sin forgænger, hvor både Rooney og Neymar scorede utroligt flotte mål, må vi blot vente og se.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Hypervenom Phantom Sort/Rød her med en forventet levering i starten af august- kun 1529 kr.

Selvom fodboldsæsonen endnu lader vente på sig, så er det ikke til at komme udenom, at sæsonen for nye støvler er over os som aldrig før. Hvad synes du om den nye Nike Hypervenom Phantom Sort/Rød? Kunne den friste dig lidt? Vi hører gerne din mening i kommentarfelter herunder, på Twitter og på Facebook.