Mandag aften kunne vi her i Unisport for første gang nogensinde blænde op for en live Q&A-session med Jer, Jakob, samt Shawn Hoy og Collin Eder fra Nike, og det blev til en intensiv omgang støvlenørderi, hvor den nye Nike Hypervenom for alvor kom under mikroskobet.

Det var lidt af en verdenspremier for os her i Unisport, og derfor var der spænding mandag aften, da vores egen støvle-guru Jakob lidt efter klokken otte endelig kunne byde velkommen til Shawn Hoy og Collin Eder fra Nike samt Jorma og Lukas, til et virtuelt møde om den spændende og nyskabende Nike Hypervenom, der uden tvivl må betegnes som en af årets allerstørste støvlenyheder.

Via Googles Hangout-funktion kunne Jakob, Lukas og Jorma stille spørgsmål direkte til Collin Eder og Shawn Hoy, der sad i Nikes hovedkvarter i Portland i USA, og i løbet af den næste times tid blev den nye Nike Hypervenom vendt helt ned i den mindste detalje, hvor alle aspekter af den uforudsigelige og giftige støvle blev vendt med kommentarer på tværs af atlanten, alt imens I derhjemme kunne sidde og følge nysgerrigt med.

Shawn Hoy og Collin Eder kunne bl.a. fortælle om, hvordan Nike intensivt har arbejdet med at tilpasse støvlen lige præcist efter ens fod, og hvordan de undervejs i processen nøje har studeret fodboldstjernernes fødder for at kunne lave en støvle, der føles lidt ligesom at have en strømpe på. Faktisk havde Nike flere gange måtte bede de store stjerner om at tage strømperne af, så de kunne eksaminere den nøgne fod helt ned i detaljen, fortalte Shawn Hoy og Collin Eder blandt meget andet.

Da en time hastigt var fløjet af sted med masse spændende pointer undervejs, kunne Shawn Hoy og Collin Eder fornøjet konstatere, at de ikke kunne forestille sig en bedre måde at bruge en time på, og der var meget stor ros til Lukas og Jorma for at stille så kvalificerede spørgsmål, mens Nike-folkene også sendte en stående invitation ud om, at de meget gerne vil være med i et lignende arrangement i fremtiden.

Den invitation vil vi helt sikkert holde de to Nike-folk op på, og vi vil enormt gerne også en anden gang give jer brugere muligheden for at stille spørgsmål til nogle af de allerstørste og mest vidende fodboldstøvleeksperter, som bruger hver evig eneste dag på at studere støvler i dybden. Hvis du ikke lige fik set Q&A-sessionen, så kan du gense det ved at klikke på linket herunder:

Vi håber, at I alle synes godt om live Q&A-sessionen med Shawn Hoy og Collin Eder, hvor den nye Nike Hypervenom for alvor blev nærstuderet. Kunne du godt tænke dig, at vi arrangerede et lignende møde i fremtiden? Og hvad synes du var det mest spændende Collin og Shawn fortalte? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her og på Facebook og på Twitter.