Inspireret af magiske øjeblikke | Umbro bringer Speciali 98 tilbage

03.09.2018

Skrevet af Zlatko

Umbro Speciali har været en kilde til mange ikoniske øjeblikke igennem årene. Nu er Umbro klar til at genlancere deres Speciali 98-støvle, hvilket er inspireret af et magisk mål i 1998!

Michael Owen og Speciali

For 20 år siden bar en speciel person Umbro Speciali-støvlen. Det var en ung Michael Owen, som løb rundt banen mod Argentina i 1998 VM-slutrunden. Owen scorede et ikonisk mål, der også blev startskuddet for en fantastisk karriere, hvilket resulterede i en Ballon d’Or og flere liga- og cup-titler.

20 år senere er Umbro klar med genlanceringen af 1998 Speciali-støvlen, som en del af deres Speciali 98 collection.

Umbro Speciali 98

Den nye Umbro Speciali er udstyret med en super blød og vandafvisende K-læder, som er bygget op på den samme måde som den originale støvle, hvilket sikrer dig den samme magiske effekt som Owen havde. Umbro har også taget overdelen og gjordt den endnu tyndere og lettere, hvilket gør den til en letvægtsstøvle med et lækkert og blødt touch. Opdateringen er lavet, så Speciali 98-støvlen bliver mere moderne, hvilket gør den klar til nutidens fodbold. Men du kan ikke altid kun gå efter at gøre tingene moderne, du skal huske rødderne, og det gør Umbro med deres klassiske og retro look. De har valgt at beholde den foldbare tunge, hvilket er lavet i de samme dimensioner som den originale støvle.

Sålen på Speciali 98-støvlen er lavet af TPU og kommer med en wishbone-teknologi, hvilket giver støtte i midtfoden, imens Memory Flex grooves hjælper dig med at opnå en naturlig bevægelse. Derudover, så giver den forstøbte indersål lige netop den komfort og støtte, som du har brug for, og noget som gjorde Speciali verdenskendt.

Overvejer du at købe dit eget par Speciali 98-støvle, eller er du en kæmpe Owen-fan? Så kan du købe dit par fra d. 1. September her hos Unisport.

Du kan købe dit par lige her ved at følge dette link!