Unisport præsenterer Copenhagen City Pack: et eksklusivt samarbejde mellem Unisport og PUMA

28.08.2018

Skrevet af Frederik

Nu er den her endelig: Unisport x PUMA Copenhagen City Pack. De ekstremt limiterede støvler sælges eksklusivt hos Unisport, og de tre PUMA-støvler, ONE, Future og 365 Netfit Lite Freestyle, er designet af Unisports YouTube-værter: JayMike, Joltter og PWG. Nyd dem her!

Jep, du læste rigtigt. Vi har lavet vores egen pack af fodboldstøvler i et samarbejde med PUMA, og vi er pavestolte over at kunne præsentere dem for jer i dag. Som du kan se på billederne, er de domineret af sorte, gule og røde vibes, og de nye Unisport x PUMA ONE, Future og 365 Netfit Lite Freestyle er inspireret af København og transitionen fra mørke til lys.

Fodboldstøvler inspireret af København

Fra mørke til lys. Det bryder ud af de dystre baggyder i København og ender i stadionlyset på de allerstørste arenaer. Lavet med inspiration fra Københavns asfalterede gader, og som hyldest til byen, hvor vi er født og støbt, før vi brød ud af skyggerne. Og udover, at ONEs og Futures såle ser fede ud, når din modstander jagter dig, så er det vejskilt-inspirerede mønster også noget, der symboliserer netop dette. Med designs fra Joltter, JayMike og PWG har Unisport og PUMA samarbejdet om at lave Copenhagen City Pack. Tjek skønhederne ud nedenfor.

PUMA ONE Copenhagen City Pack

Hvis du vil nå toppen, må du aldrig stå stille. Du skal blive ved med at kæmpe, selv om malingen stadig er våd. Det forhindrer dig ikke i at dominere gaderne. Du er aldrig færdig, og det vil dette design få dig til at huske!

JayMikes kærlighed for detaljer og customization spiller en åbenlys stor rolle på ONE, og det er noget, som afspejles i det skræddersyede JM logo. Men det er ikke kun JayMike, der spiller i dem her. Manchester Uniteds stjerne og PUMA-atlet, Romelu Lukaku, troppede senest op til kamp mod Tottenham iført PUMA ONE Copenhagen City Pack, og det beviser, at JayMike har designet et par støvler, som selv en top-atlet ikke kan modstå.

PUMA ONE Copenhagen City Pack er ligesom de seneste udgaver af PUMA ONE lavet den taktiske spiller og lederen på holdet, der har brug for de perfekte materialer til at være spilleren, der ændrer kampen. Du kan tilpasse dine snørebånd, som du vil med FUSEFIT området, samtidig med at du få en sok-lignende konstruktion. Den teksturede læderoverdel sikrer dig det bedst mulige touch, så du kan kontrollere kampen.

Skal du have spille i samme støvler som Lukaku og JayMike? Køb dine PUMA ONE Copenhagen City Pack lige her, lige nu!

PUMA Future Copenhagen City Pack

Det ville slet ikke være en Joltter-støvle uden en form for camo-design. Det stilrene nedtonede camo-mønster er typisk Joltter, men hvis du kigger en ekstra gang, så ser du et mønster, der illustrerer hans lidenskab i livet. PUMA Future Copenhagen City Pack er designet af netop Joltter, og det er også nemt at gætte, når man læser citatet på støvlen.

"I'm always tired but I never sleep."

Joltters karismatiske citat opsummerer hans ‘always-on’ mentalitet. En uendelig sult efter mere gør det umuligt for ham at gå ned i tempo. Og det stemmer netop også overens med PUMA Futures DNA. Støvlerne er lavet til den kreative spiller, der tager imod alle udfordringer og skiller sig ud fra mængden. Ligesom den seneste Future-støvle indeholder PUMA Future Copenhagen City Pack en mindre opdatering, hvor NETFIT hullerne er blevet gjort mindre og til flere, hvilket giver dig yderligere muligheder for at snøre dine støvler, som du selv vil. Og det er ikke kun Joltter, der får gavn af det. Du vil nemlig også kunne se Brøndbys Kasper Fisker troppe op i PUMA Future Copenhagen City Pack i de nærmeste kampe.

Køb PUMA Future Copenhagen City Pack, som Joltter og Fisker spiller i, lige her.

PUMA 365 Netfit Lite Freestyle Copenhagen City Pack

Sidst men ikke mindst, er PUMA 365 Netfit Lite Freestyle Copenhagen City Pack designet af vores helt egen freestylekonge: PWG. Origamimønsteret på snuden af støvlen og PUMAs formstripe repræsenterer kreativ frihed og uendelig udvikling. Mønsteret kan fortsætte for evigt og vil aldrig nå en grænse – lidt ligesom en freestylers fantasi.

Copenhagen City Pack handler om at tage sit spil fra gaderne og over til de største arenaer. Den mørkegrå tone på overdelen af støvlen er en påmindelse om, hvor det hele startede: på gaden. PWG er blevet en sand ambassadør for freestyle-stilen. Hans indflydelse er så massiv, at den gyldne PUMA Cat på hælen illustrerer hans signifikante rolle i fællesskabet.

Bliv den nye freestylemester, og køb PWGs PUMA 365 Netfit Lite Freestyle Copenhagen City Pack lige her.