For et par uger siden rejste vores egen støvlenørd, Jakob, en tur til den engelske hovedstad London, hvor Adidas inviterede til et spændende event med henblik på at give et glimt af fremtiden. I den forbindelse fik han sig en sludder med en vaskeægte Adidas-støvlenørd og det kan du selvfølgelig se her.

Det bliver nok svært at finde en, der ved lige så meget om fodboldstøvler, som Jakob gør og når det endelig lykkes, er det om at udnytte det. Til det spændende Adidas Lab-Event i London fik Jakob sig en snak med Aubrey Dolan, der er Category Manager for Adidas Football og det gav jo rig mulighed for at diskutere de seneste innovationer på markedet.

Adidas' Lab-Event havde til formål at give de deltagende et glimt ind i fremtiden for det tyske firma, hvor der var fokus på fodboldstøvler og udstyr. Kort forinden turen blev Nitrocharge 1.0 lanceret og derfor var den selvfølgelig i fokus og der gik heller ikke længe, før samtalen drejedes over på støvlen.

Den er som bekendt udviklet til den spillertype, Adidas har identificeret, der går under navnet #TheEngine - den moderne kriger. Adidas kigger nemlig altid mod moderne fodbold og endnu vigtigere endda på morgendagens fodbold. Hvad er behovet på markedet og hvad er det i morgen? Her passer Nitrocharge 1.0 ind og forklaringen på hvorfor, den skal du få i interviewet herunder.

Der blev dog også fundet tid til at snakke om den nye Adidas Predator LZ II, der er slået op som en kontrolstøvle. Den minder på ingen måde om de ældre, klassiske Predator-modeller, som så mange elsker. Derfor sparede Jakob heller ingen nåde, da han ville finde ud af, hvorfor det var sådan. Svaret? Det får du, hvis du klikker play lige herover.

Adidas ser ud til at have et par esser i ærmet til fremtiden; F50 Adizero på 99 gram og med Nitrocharge og Predator i rivende udvikling tegner det. Glæder du dig til at se, hvad Adidas byder os fremadrettet? Hvad havde du spurgt Aubrey om? Slå dig løs i kommentarfeltet herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.

nike, hypervenom, phantom, Collin eder, shawn hoy, neymar, rooney, nike hypervenom, deadly agility, agility, nikeskin, live session, google  hangout, google plus, youtube, livestream, live stream, live, unisport, unisportstore