Så er vi på den igen. Joltter har haft gang i sine fodboldglade fingre, da han unboxede den ultra eksklusive og ekstremt limiterede Nike Mercurial Vapor XV R9 Chrome, der kun produceres i 15 par på verdensplan og ét af dem har fundet vej til os hos Unisport.

I vores forrige unboxing, hvor Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange stod for skud, var Joltter ikke sen til at skubbe Mercurial Vapor XV R9 af vejen. Støvlen, der er produceret i 1998 par på verdensplan for at hylde den støvle, som brasilianske Ronaldo gjorde populær ved VM i 1998, var ikke helt eksklusiv nok for vores finske boldkunstner, men nu har piben fået en anden lyd, da Nike havde endnu et es i ærmet.

Det es går under navnet Nike Mercurial Vapor XV R9 Chrome og er du gået glip af, hvad det er for en størrelse, kan du blive lidt klogere på den ved at klikke lige her. For kort at opsummere; det er en støvle, der kun er produceret i 15 eksemplarer verden over og Nike har været meget nøje med at udvælge, hvem de heldige modtagere af et par er. Dem er vi i blandt og Joltter så derfor sit snit til at unboxe dem, så du kan opleve dem på allertætteste hold.

Som du måske har udledt det fra støvlens navn, er krom en stor del af designet. Faktisk så meget, at rammen til ydersålen er produceret i det glinsende metal, hvilket giver den et meget eksklusivt og lækkert feel. Alt den krom skinner naturligvis rigtig meget, og det var da heller ikke langt fra, at Joltter skulle have solbrillerne på. Han holdt sig dog i skindet, men det gjorde han dog ikke til sidst. Hvad det betyder, må du selv finde ud af ved at se videoen lige herover.

Det kan være svært at holde sig i ro, når en så limiteret og lækker støvle er i nærheden og Joltter havde da også sine kvaler med at give den fra sig igen. Hvad synes du om Nike Mercurial Vapor XV R9 Chrome? Om unboxingen? Smid en kommentar i boksen herunder og husk, at du også kan gøre det samme på Twitter og Facebook.

nike, hypervenom, phantom, Collin eder, shawn hoy, neymar, rooney, nike hypervenom, deadly agility, agility, nikeskin, live session, google  hangout, google plus, youtube, livestream, live stream, live, unisport, unisportstore