Vi tæller så småt minutterne ned til sommerens Confederations Cup i Brasilien, hvor fodboldnationer som Italien, Spanien, Uruguay og Brasilien krydser klinger. Vi har derfor sammensat en supersej og interaktiv kampagneside, hvor du kan se nærmere på trøjerne, boldene og meget mere. Tjek den ud lige her.

Confederations Cup 2013 kommer til at fungere som den ultimative opvarmning for VM i 2014, der ligeledes afholdes i Brasilien. Turneringen spilles mellem de hold, der har vundet deres respektive forbundsturneringer, hvilket betyder at vi får følgende otte nationer at se i aktion: Brasilien, Spanien, Italien, Uruguay, Mexico, Japan, Nigeria og Tahiti. Vi kan nævne store profiler fra samtlige mandskaber på nær sidstnævnte, men det er altid godt med en joker.

Du kan komme helt tæt på Confederations Cup 2013; se trøjerne, kampbolden og meget mere ved at klikke lige her.

Du kan glæde dig til senere kl. 16, hvor Brasilien og Japan møder hinanden i åbningskampen for Confederations Cup 2013. De er yderligere i gruppe med Mexico og Italien, der tørner sammen i morgen, søndag. Alt i alt en rigtig god fodboldweekend, men interesserer du dig også lidt for udstyret, kan du blive klogere på det sammen med os. Vi har nemlig samlet de nyeste støvler og trøjer fra turneringen på en smart, interaktiv kampagneside, som du finder lige her.

Det bliver en hektiske weekend, hvis man vil se det hele, for samme dag løber Spanien og Uruguay ind i hinanden, der er i gruppe med Tahiti og Nigeria. Det bliver også et opgør mellem hvem, der har de fedeste trøjer og har du også svært ved at beslutte dig, kan du måske blive klogere på dem lige her. Du kan også læse lidt om CAFUSA-bolden, Premier Sock Tape og meget, meget mere.

Det hele og lidt mere finder du på vores Confederations Cup 2013-kampagneside her.

Det føles lidt som en mini-slutrunde og der findes da ikke noget bedre end sol, sommer og god fodbold. Hvilket hold ser du mest frem til at se til Confederations Cup? Hvilket hold har den fedeste trøje? Del dit bud herunder, eller gør det på Twitter eller Facebook.

confederations cup, 2013, brazil, spain, italy, uruguay, nike, puma adidas, clima cool, drifit, cafusa, neymar, balotelli, cavani, suarez, xavi, iniesta, torres, unisport, unisportstore