For blot få dage siden kunne vi løfte sløret for den nye, sommerfriske Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange og som det hører sig til, så har vi gjort plads til den i vores evigt voksende Mercurial-univers. Det betyder, at du kan nyde den i 360-graders visning, se en unboxing og tjekke de altid flotte billeder. Det kan du gøre lige her.

nike, mercurial, vapor, IX, Volt, Orange

Joltter har en forkærlighed for nye støvler og derfor fik han æren af at unboxe de helt nye Nike Mercurial Vapor IX ACC Gul/Orange. Hvordan det forløb, det kan du se ved at klikke på billedet lige herover og så ryger du direkte ind på vores Vapor-univers, hvor videoen ligger. Derinde kan du også komme helt tæt på støvlen, se skarpe billede, score dig en wallpaper og meget mere. Det hele finder du lige her.

Den nye farvevariant ser ud til at få opbakning af alle Nikes helt store stjerner. Vi har allerede set det italienske stjernesku Stephan El Sharaawy træne i støvlerne og vi forventer, at en lang perlerække af stjerner følger trop støvlerne forud for de kommende landskampe. Dermed tyder det på, at alle Mercurial-stjernerne kommer til at spille i Vapor IX Gul/Orange, som du kan se mere til her.

Vi må da også indrømme, at støvlen er som skræddersyet til sommersæsonen og de gule og orange farver fik hurtigt vores tanker ledt hen på den klassiske Filur-is. Andre vil måske kalde den en 'Tequila Sunrise', men vi vil kalde den for den ultimative sommerstøvle og vi er ret så sikre på, at den kommer til at gøre en super figur ved sommerens Confederations Cup. Hvis du vil have den fulddyrkede Vapor-oplevelse, så skal du besøge vores univers lige her, der er dedikeret til den knivskarpe støvle.

Det kan være svært ikke at forelske sig i den nye Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange og det er endnu sværere, når man har besøgt vores Vapor-univers lige her. Hvad synes du om siden? Støvlen? Vores unboxing? Del din mening i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.

nike, mercurial, vapor, IX, Volt, Orange