Ny Brøndby IF Hjemmebanetrøje | En hyldest til fansene

16.08.2018

Skrevet af Zlatko

Den nye Brøndby IF 2018/19 Hjemmebanetrøje er lavet som en hyldest til fansene. Ingen er over klubben, hverken spillere eller fans. hummel har lavet denne nye hjemmebanetrøje i et simpelt design, dog på den rigtige måde!

Brøndby IF Hjemmebanetrøje-design

Brøndby-trøjen er lavet med et enkelt design. Dette er valgt for at gøre trøjen endnu mere stilren og simpel, end man tidligere har set den, hvilket giver den et mere retro-agtig look. Den nye Brøndby IF 2018/19 Hjemmebanetrøje er lavet med endnu færre blå elementer og flere gule. Temaet for trøjen er enkelthed, og dette afspejles ved at trøjen ikke har forstyrrende elementer, der springer frem på trøjen. Sponsor-logoet på maven er stadig den samme, dog lavet simpelt og med mørk tekst.

Trøjen er lavet i en komplet gult design, som en rigtigt Brøndby-trøje nu skal være, samt med enkle og klassiske blå detaljer ved halsen, nakken, på ærmerne og i kanten i bunden. Trøjen ser bare gul ud ved første øjekast, men hummel har inkorporeret et omfattende mønster på brystet, der har flere forskellige former, hvilket markerer brystet. Dette giver trøjen et anderledes design, samt det får trøjen til at ligne at der flere toner af gul. Derudover, så reducerer dette mønster trøjens vægt, og øger dens åndbarhed, hvilket gør den perfekt til kampene.

Brøndby IF Hjemmebanetrøjen hylder fansene

En Brøndby-trøje er mere end bare en trøje. Den har altid haft en tæt forbindelse til klubbens fans, og den nye 2018/19 Hjemmebanetrøje er ingen undtagelse. hummel er i år gået en lidt anden vej, og har udskiftet det latinske tekst ’Supra Societatem Nemo’, med det danske udtryk ’Ingen over klubben’. Teksten i nakken er let af afkode for både fans og spillere, og giver et indtryk af at trøjen forpligter, når man tager den på. Både på banen og tribunen. Derudover, har hummel også valgt at give trøje en lyseblå farve yderst på ærmerne, som er en direkte hyldest til Sydsiden.

Du kan nu købe din Brøndby IF Hjemmebanetrøje! Køb den hos Unisport og bliv klar til at støtte Drengene fra Vestegnen.